Here is Product Details Sticky Short Info
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ | Κρέμα Βαλσάμικου Λευκή 250ml
250 ml
€1236/λιτ
250 ml
€1236/λιτ
€
3
09Μια ξεχωριστή, μοναδικά γευστική κρέμα με κύριο συστατικό το άρτυμα λευκό βαλσαμικό ξίδι, που προσδίδει νοστιμιά σε κάθε πιάτο.
Ανακάλυψε σε αυτή τη σελίδα:
Πληροφορίες προϊόντος
Διατροφική αξία
Ανά | Ανά 100ml | Ανά μερίδα (10ml) |
Ενέργεια kj | 622kJ | 62kJ |
Ενέργεια kcal | 148kcal | 15kcal |
Συνολικά λιπαρά | 0g | 0g |
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά | 0g | 0g |
Υδατάνθρακες | 35.2g | 3.5g |
Σάκχαρα | 34.7g | 3.5g |
Πρωτεΐνες | 0g | 0g |
Εδώδιμες ίνες | 0.5g | 0.05g |
Αλάτι | 0.18g | 0.02g |
Διατροφική αξία
Ανά | Ανά 100ml | Ανά μερίδα (10ml) |
Ενέργεια kj | 622kJ | 62kJ |
Ενέργεια kcal | 148kcal | 15kcal |
Συνολικά λιπαρά | 0g | 0g |
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά | 0g | 0g |
Υδατάνθρακες | 35.2g | 3.5g |
Σάκχαρα | 34.7g | 3.5g |
Πρωτεΐνες | 0g | 0g |
Εδώδιμες ίνες | 0.5g | 0.05g |
Αλάτι | 0.18g | 0.02g |
Συστατικά
Νερό, Βαλσαμικό ξίδι από ξηρή σταφίδα (34%) (βαλσαμικό ξίδι, συντηρητικό: μεταδιθειώδες κάλιο), ζάχαρη, σταθεροποιητής: κόμμι ξανθάνης, συντηρητικό: σορβικό καλιο.
Συστατικά
Νερό, Βαλσαμικό ξίδι από ξηρή σταφίδα (34%) (βαλσαμικό ξίδι, συντηρητικό: μεταδιθειώδες κάλιο), ζάχαρη, σταθεροποιητής: κόμμι ξανθάνης, συντηρητικό: σορβικό καλιο.
Αλλεργιογόνα
Δεν περιέχει: Γλουτένη
Αλλεργιογόνα
Δεν περιέχει: Γλουτένη
Συνθήκες διατήρησης η χρήσης
Αποθηκεύεται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος σε σκιερό και δροσερό μέρος. Η απευθείας έκθεση στον ήλιο θα πρέπει να αποφεύγεται. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο.
Συνθήκες διατήρησης η χρήσης
Αποθηκεύεται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος σε σκιερό και δροσερό μέρος. Η απευθείας έκθεση στον ήλιο θα πρέπει να αποφεύγεται. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο.
Πληροφορίες προμηθευτή
Παπαδημητρίου Χ.Κ.ΑΒΕΤ, ΤΚ 24 009 Θουρία Καλαμάτας, Τηλ.: 27210 32960/63, www.papadim.com
Πληροφορίες προμηθευτή
Παπαδημητρίου Χ.Κ.ΑΒΕΤ, ΤΚ 24 009 Θουρία Καλαμάτας, Τηλ.: 27210 32960/63, www.papadim.com
Μερίδες ανά συσκευασία
25 μερίδες
Μερίδες ανά συσκευασία
25 μερίδες