Ανάμεικτη σαλάτα με ντρέσινγκ
από Βίκυ Σμυρλή

Μέτρια
31'- 60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 1/2 μικρό λάχανο άσπρο, κομμένο λεπτά στο μαντολίνο
- 1 σαλάτα σγουρή, κομμένη σε μικρά κομμάτια
- 1 ματσάκι ρόκα
- 1 μικρό ραντίτσιο, κομμένο σε λεπτές φέτες
- 1 μικρό φινόκιο, κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες στο μαντολίνο
- 4 κ.σ. χυμό πορτοκαλιού (για το ντρέσινγκ)
- 1/2 πορτοκάλι (ξύσμα) (για το ντρέσινγκ)
- 2 κ.σ. χυμό λεμονιού (για το ντρέσινγκ)
- 100 γρ. γιαούρτι 35% (για το ντρέσινγκ)
- 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (για το ντρεσινγκ)
- 1 κ.γ. σκόνη σκόρδο (για το ντρέσινγκ)
- 1/2 λεμόνι (ξύσμα) (για το ντρέσινγκ)
- Αλάτι (για το ντρεσινγκ)
- Πιπέρι (για το ντρέσινγκ)
- 1/2 μικρό λάχανο άσπρο, κομμένο λεπτά στο μαντολίνο
- 1 σαλάτα σγουρή, κομμένη σε μικρά κομμάτια
- 1 ματσάκι ρόκα
- 1 μικρό ραντίτσιο, κομμένο σε λεπτές φέτες
- 1 μικρό φινόκιο, κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες στο μαντολίνο
- 4 κ.σ. χυμό πορτοκαλιού (για το ντρέσινγκ)
- 1/2 πορτοκάλι (ξύσμα) (για το ντρέσινγκ)
- 2 κ.σ. χυμό λεμονιού (για το ντρέσινγκ)
- 100 γρ. γιαούρτι 35% (για το ντρέσινγκ)
- 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (για το ντρεσινγκ)
- 1 κ.γ. σκόνη σκόρδο (για το ντρέσινγκ)
- 1/2 λεμόνι (ξύσμα) (για το ντρέσινγκ)
- Αλάτι (για το ντρεσινγκ)
- Πιπέρι (για το ντρέσινγκ)