Πιροσκί με κιμά
από Βίκυ Σμυρλή

Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 6 μερίδες
- 1/2 φλιτζάνι καυτό γάλα (για τη ζύμη)
- 125 γρ. Βούτυρο (για τη ζύμη)
- 2 κουταλιές του γλυκού αλάτι (για τη ζύμη)
- 1 κουταλιά της σούπας μέλι (για τη ζύμη)
- 25 γρ. νωπή μαγιά διαλυμένη σε λίγο χλιαρό γάλα (για τη ζύμη)
- 2 αβγά (για τη ζύμη)
- 3 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις (για τη ζύμη)
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (για το ντρεσινγκ)
- 1 κρεμμύδι τριμμένο (για το ντρεσινγκ)
- 1 κουταλιά της σούπας τοματοπελτέ διαλυμένο σε λίγο νερό (για το ντρεσινγκ)
- 300 γρ. Κιμά (για το ντρεσινγκ)
- 1/2 φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο (για το ντρεσινγκ)
- 2 σφιχτά αβγά κομμένα σε κυβάκια (για το ντρεσινγκ)
- Αλάτι (για το ντρεσινγκ)
- Πιπέρι (για το ντρέσινγκ)
- 1/2 φλιτζάνι καυτό γάλα (για τη ζύμη)
- 125 γρ. Βούτυρο (για τη ζύμη)
- 2 κουταλιές του γλυκού αλάτι (για τη ζύμη)
- 1 κουταλιά της σούπας μέλι (για τη ζύμη)
- 25 γρ. νωπή μαγιά διαλυμένη σε λίγο χλιαρό γάλα (για τη ζύμη)
- 2 αβγά (για τη ζύμη)
- 3 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις (για τη ζύμη)
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (για το ντρεσινγκ)
- 1 κρεμμύδι τριμμένο (για το ντρεσινγκ)
- 1 κουταλιά της σούπας τοματοπελτέ διαλυμένο σε λίγο νερό (για το ντρεσινγκ)
- 300 γρ. Κιμά (για το ντρεσινγκ)
- 1/2 φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο (για το ντρεσινγκ)
- 2 σφιχτά αβγά κομμένα σε κυβάκια (για το ντρεσινγκ)
- Αλάτι (για το ντρεσινγκ)
- Πιπέρι (για το ντρέσινγκ)