Μοσχάρι γεμιστό με γραβιέρα Αμφιλοχίας και γλασαρισμένη σάλτσα κρασιού
από Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Δύσκολη
>60'
0/5
Υψηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 1 κιλό μοσχαρίσιο κόντρα (ενιαίο κομμάτι)
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1/2 κρεμμύδι
- 150 γρ. ΑΒ Επιλογή γραβιέρα Αμφιλοχίας (κομμάτι)
- 200 γρ. απυρήνωτα δαμάσκηνα
- 200 γρ. βερίκοκα
- 200 γρ. μαυροδάφνη
- 100 γρ. ζωμός κρέατος
- λίγο φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο
- Αλάτι
- πιπέρι
- λίγο ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
- φασολάκια ψιλά σοτέ (για το σερβίρισμα)
- βουτυράτος πουρές (για το σερβίρισμα)
- καρότα γλασέ (για το σερβίρισμα)
- 1 κιλό μοσχαρίσιο κόντρα (ενιαίο κομμάτι)
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1/2 κρεμμύδι
- 150 γρ. ΑΒ Επιλογή γραβιέρα Αμφιλοχίας (κομμάτι)
- 200 γρ. απυρήνωτα δαμάσκηνα
- 200 γρ. βερίκοκα
- 200 γρ. μαυροδάφνη
- 100 γρ. ζωμός κρέατος
- λίγο φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο
- Αλάτι
- πιπέρι
- λίγο ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
- φασολάκια ψιλά σοτέ (για το σερβίρισμα)
- βουτυράτος πουρές (για το σερβίρισμα)