Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνRoast beef με κόκκινο κρασί και ψητά κρεμμύδια
Ab logo
  • Roast beef με κόκκινο κρασί και ψητά κρεμμύδια

Roast beef με κόκκινο κρασί και ψητά κρεμμύδια

από 0
Roast beef με κόκκινο κρασί και ψητά κρεμμύδια
Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • 1200 γρ. μοσχάρι στηθοπλευράμε οστό, κομμένο
  • 1 λεμόνι
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • 1/3 ματσάκι σέλινο
  • Αλάτι
  • 1 τομάτα μεγάλη, ώριμη & σφιχτή
  • 1 φλ. μανέστρα ή κουσκουσάκι Θεσσαλονίκης
  • 1/4 μικρό λάχανο
  • 1 κ.γ. πελτέ τομάτας
  • 2 κολοκυθάκια
  • 2 πατάτες
  • 1/2 σελινόριζα
  • 2 καρότα
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2,8 κιλά μοσχάρι Αρδεννών (νουά ή κόντρα φιλέτο)
  • 1 κ. σούπας μουστάρδα με κόκκους
  • 1 κ. σούπας φρέσκο θυμάρι
  • 1 κ. σούπας δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
  • 1 κ. σούπας φασκόμηλο ψιλοκομμένο
  • 1 κ. σούπας ανθό αλατιού
  • 15 μικρά, μακρουλά κρεμμυδάκια
  • 300 ml κόκκινο κρασί
  • 500 ml ζωμό βοδινού
  • 1200 γρ. μοσχάρι στηθοπλευράμε οστό, κομμένο
  • 1 λεμόνι
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • 1/3 ματσάκι σέλινο
  • Αλάτι
  • 1 τομάτα μεγάλη, ώριμη & σφιχτή
  • 1 φλ. μανέστρα ή κουσκουσάκι Θεσσαλονίκης
  • 1/4 μικρό λάχανο
  • 1 κ.γ. πελτέ τομάτας
  • 2 κολοκυθάκια
  • 2 πατάτες
  • 1/2 σελινόριζα
  • 2 καρότα
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο