Roast beef με κόκκινο κρασί και ψητά κρεμμύδια
από 0

Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 1200 γρ. μοσχάρι στηθοπλευράμε οστό, κομμένο
- 1 λεμόνι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 1/3 ματσάκι σέλινο
- Αλάτι
- 1 τομάτα μεγάλη, ώριμη & σφιχτή
- 1 φλ. μανέστρα ή κουσκουσάκι Θεσσαλονίκης
- 1/4 μικρό λάχανο
- 1 κ.γ. πελτέ τομάτας
- 2 κολοκυθάκια
- 2 πατάτες
- 1/2 σελινόριζα
- 2 καρότα
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2,8 κιλά μοσχάρι Αρδεννών (νουά ή κόντρα φιλέτο)
- 1 κ. σούπας μουστάρδα με κόκκους
- 1 κ. σούπας φρέσκο θυμάρι
- 1 κ. σούπας δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
- 1 κ. σούπας φασκόμηλο ψιλοκομμένο
- 1 κ. σούπας ανθό αλατιού
- 15 μικρά, μακρουλά κρεμμυδάκια
- 300 ml κόκκινο κρασί
- 500 ml ζωμό βοδινού
- 1200 γρ. μοσχάρι στηθοπλευράμε οστό, κομμένο
- 1 λεμόνι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 1/3 ματσάκι σέλινο
- Αλάτι
- 1 τομάτα μεγάλη, ώριμη & σφιχτή
- 1 φλ. μανέστρα ή κουσκουσάκι Θεσσαλονίκης
- 1/4 μικρό λάχανο
- 1 κ.γ. πελτέ τομάτας
- 2 κολοκυθάκια
- 2 πατάτες
- 1/2 σελινόριζα
- 2 καρότα
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο