Το ΑΒ του Αύριο

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Μέσα από τα καταστήματά μας θέλουμε να σας προσφέρουμε μια ξεχωριστή εμπειρία αγορών.
Είναι η χαρά της ανακάλυψης που οδηγεί την καθημερινότητά μας, τόσα χρόνια. Είναι το χαμόγελο που βλέπουμε στα πρόσωπά σας κάθε φορά που σας εξυπηρετούμε. Είναι ένας νέος κόσμος εμπειριών που μοιραζόμαστε για να απολαμβάνετε κάθε αγοραστικό σας ταξίδι.

ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

Εδώ, μπορείτε να ανακαλύψετε προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Αναζητήστε στο κρεοπωλείο μας εκλεκτά κρεατικά από ελληνικές φάρμες και ζητήστε από τον κρεοπώλη μας να σας προτείνει το ιδανικό κομμάτι για κάθε σας συνταγή. Στο ιχθυπωλείο μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά που αλιεύονται καθημερινά από τις πεντακάθαρες ελληνικές θάλασσες. Στο Deli τμήμα μας, θα βρείτε γευστικούς θησαυρούς από κάθε φημισμένο τόπο ενώ στο τμήμα Περί Απόλαυσης οδηγείστε από το άρωμα εξαιρετικών καφέδων, σοκολάτας και ξηρών καρπών διαλεχτής ποιότητας. Μία βόλτα από την κάβα μας θα σας ταξιδέψει σε κάθε γωνιά του κόσμου μέσα από τις εκλεκτές ποικιλίες και τις βραβευμένες ετικέτες μας.
Η τέχνη βρίσκει τη θέση της σε δύο ξεχωριστά καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας, στην Μητροπόλεως και την Ακρόπολη. Και τα δυο καταστήματα διατηρούν την αρχική αρχιτεκτονική των διατηρητέων κτιρίων τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό τους. Μια βόλτα από το κατάστημα της Μητροπόλεως αξίζει, για να απολαύσετε τις περίτεχνες οροφές με τα βιτρό και τα διακοσμητικά, τα ιδιαίτερα μπρούτζινα κιγκλιδώματα και τα ασπρόμαυρα δάπεδα σκακιέρα του ισογείου, έως το περίοπτο πατάρι και τον περιμετρικό εξώστη με τα σκαλιστά φουρούσια του.
Η οικολογία συναντά την καινοτομία στο ΑΒ Green Store στη Σταμάτα. Το ΑΒ Green Store είναι το πρώτο πράσινο κατάστημα Super Market στην Ελλάδα και αποτελεί άλλη μια έμπρακτη δέσμευσή μας για σεβασμό στο περιβάλλον, αφού μπορεί και εξοικονομεί ενέργεια έως και 40% σε σχέση με τα συμβατικά καταστήματα. Η χρήση φωτοβολταϊκών συστημάτων και ανεμογεννήτριας, τα ανοίγματα οροφής για φυσικό αερισμό και οι φωτοσωλήνες για φυσικό φωτισμό, είναι μόνο μερικές από τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται για εξοικονόμηση και παραγωγή ενέργειας. 
Επιπλέον, για την κατασκευή του συγκεκριμένου καταστήματος χρησιμοποιήθηκαν υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ διαθέτει καρότσια από ειδικό ανακυκλωμένο πλαστικό και σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Ολα αυτά κάνουν το ΑΒ Green Store ένα ξεχωριστό κατάστημα από κάθε άποψη!
Για εσάς που θέλετε να κάνετε τις αγορές σας από την άνεση του σπιτιού σας, έχουμε δημιουργήσει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ΑΒ Eshop όπου μπορείτε να επιλέξετε online ακόμα και από το κινητό σας αγαπημένα προϊόντα μέσα από μια μοναδική ποικιλία 9.000 κωδικών. Η παραγγελία σας θα ετοιμαστεί από τους ειδικούς της ΑΒ και θα παραδοθεί στη διεύθυνση και την ημερομηνία που εσείς θα επιλέξετε. Η υπηρεσία προς το παρόν είναι διαθέσιμη στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη.
Η τεχνολογία έρχεται και μέσα στο κατάστημα, όπου στο διαδραστικό κιόσκι ΑΒ Touch Ροint μπορείτε να εκτυπώσετε κουπόνια πόντων ΑΒ Plus και να ανακαλύψετε ενδιαφέρον περιεχόμενο για προϊόντα και συνταγές. Επιπλέον, καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψής σας στα καταστήματά μας, μπορείτε να πλοηγηθείτε δωρεάν στο Internet μέσα από το Wi-Fi μας.
Oι πελάτες μας έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με νέες ψηφιακές υπηρεσίες -οθόνες ψηφιακής σηματοδότησης, μηχανισμός για σειρά προτεραιότητας, κιόσκια με χρήσιμες πληροφορίες, αυτόματα ταμεία πληρωμής- που ήρθαν για να αναβαθμίσουν την εξυπηρέτησή μας και να κάνουν τα ψώνια μας ακόμη πιο εύκολα και διασκεδαστικά. Στο διαδραστικό κιόσκι ΑΒ Touch Ροint μπορείτε να εκτυπώσετε κουπόνια πόντων ΑΒ Plus και να ανακαλύψετε ενδιαφέρον περιεχόμενο για προϊόντα και συνταγές. Επιπλέον, καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψής σας στα καταστήματά μας, μπορείτε να πλοηγηθείτε δωρεάν στο Internet μέσα από το Wi-Fi μας. Στο κατάστημα ΑΒ Ελληνικό, μπορούμε να γνωρίσουμε και την Pepper, το φιλικό ρομπότ που μας καλωσορίζει, μας δίνει πληροφορίες και μας ψυχαγωγεί.
 Για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, η Pepper πλέον ενημερώνει ή και υπενθυμίζει στους πελάτες μας τα μέτρα προφύλαξης και υγιεινής που πρέπει να τηρούν, για να είναι ασφαλείς κάθε φορά που επισκέπτονται το κατάστημα για τις αγορές τους. Σας προτρέπει να τηρείτε όλες τις απαραίτητες οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των θεσμικών εκπροσώπων της χώρας μας, αλλά και τα επιπλέον προληπτικά μέτρα μας, διατηρώντας τον ευχάριστο και φιλικό τρόπο επικοινωνίας που την έκανε αγαπητή σε εσάς.
Μέσω του ab.gr, του newsletter, των Social Media (Facebook, Instagram, ΥοuTube, LinkedIn κ.λπ.) και του ΑΒ Μοbile App μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις ενέργειες και τα νέα της ΑΒ.