Here is Product Details Sticky Short Info
ALMITO | Πάστα Γλυκοπικάντικης Πιπεριάς με Φέτα 190gr
190 gr
21 €/ Kg
190 gr
21 €/ Kg
€3,99
Η κόκκινη και φρουτώδης γλυκοπικάντικη πιπεριά μας, συνδυάζεται με Φέτα, Ελαιόλαδο, και μπαχαρικά από την Ελληνική γη, δημιουργώντας μια ανεπανάληπτη περιπέτεια γεύσεων και αρωμάτων.
Find in this page:
Product Information
Nutrition
Per | Ανά 100g |
Energy kj | 695kJ |
Energy kcal | 167kcal |
Total Fats | 12g |
from which saturated fats | 6.1g |
Carbohydrates | 9g |
Sugars | 8.9g |
Protein | 4.8g |
Salt | 2.2g |
Nutrition
Per | Ανά 100g |
Energy kj | 695kJ |
Energy kcal | 167kcal |
Total Fats | 12g |
from which saturated fats | 6.1g |
Carbohydrates | 9g |
Sugars | 8.9g |
Protein | 4.8g |
Salt | 2.2g |
Ingredients
Μαλακό τυρί (περιέχει γάλα), τρίμμα φέτα, πάστα πιπεριάς κεράσι, ελαιόλαδο, πάστα ελιάς, νερό, αλάτι, γαλακτικό οξύ, άνηθος, άμυλο (περιέχει ίχνη θειώδων), ζάχαρη, ξύδι, συντηρητικά Ε202 – Ε211, χλωριούχο ασβέστιο, ασκορβικό οξύ.
Ingredients
Μαλακό τυρί (περιέχει γάλα), τρίμμα φέτα, πάστα πιπεριάς κεράσι, ελαιόλαδο, πάστα ελιάς, νερό, αλάτι, γαλακτικό οξύ, άνηθος, άμυλο (περιέχει ίχνη θειώδων), ζάχαρη, ξύδι, συντηρητικά Ε202 – Ε211, χλωριούχο ασβέστιο, ασκορβικό οξύ.
Allergens
Contains: Sulphur dioxide or sulphite, Milk
Allergens
Contains: Sulphur dioxide or sulphite, Milk
Συνθήκες διατήρησης η χρήσης
Διατηρείται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο και καταναλώνεται εντός 5 ημερών.
Συνθήκες διατήρησης η χρήσης
Διατηρείται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο και καταναλώνεται εντός 5 ημερών.
Πληροφορίες προμηθευτή
ΑΛΜΗ Α.Β.Ε.Ε., Αλεξάνδρεια Ημαθίας.
Πληροφορίες προμηθευτή
ΑΛΜΗ Α.Β.Ε.Ε., Αλεξάνδρεια Ημαθίας.
Μερίδες ανά συσκευασία
190g
Μερίδες ανά συσκευασία
190g