Μους κρητικού ανθότυρου με τρίμμα από ξεροτήγανα
by AB FOODSTORIES

Easy
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 600 g ανθότυρο Κρήτης «ΑΒ Επιλογή»
- 200 g μασκαρπόνε
- 100 g γιαούρτι πρόβειο
- 100 ml κρέμα γάλακτος, χτυπημένη σε μορφή γιαουρτιού
- 60 g ζάχαρη άχνη ΑΒ
- 1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
- 5 μεγάλα ξεροτήγανα κρητικά
- μέλι από την Κρήτη «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη», για το σερβίρισμα
- κανέλα σκόνη, για το σερβίρισμα
- Ανακάλυψε περισσότερες συνταγές στο νέο AB Foodstories
- 600 g ανθότυρο Κρήτης «ΑΒ Επιλογή»
- 200 g μασκαρπόνε
- 100 g γιαούρτι πρόβειο
- 100 ml κρέμα γάλακτος, χτυπημένη σε μορφή γιαουρτιού
- 60 g ζάχαρη άχνη ΑΒ
- 1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
- 5 μεγάλα ξεροτήγανα κρητικά
- μέλι από την Κρήτη «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη», για το σερβίρισμα
- κανέλα σκόνη, για το σερβίρισμα
- Ανακάλυψε περισσότερες συνταγές στο νέο AB Foodstories