Here is Product Details Sticky Short Info
  • ΓΙΩΤΗΣ
  • ΓΙΩΤΗΣ
  • ΓΙΩΤΗΣ
  • ΓΙΩΤΗΣ
  • ΓΙΩΤΗΣ
ΓΙΩΤΗΣ

Ζελέ Βερίκοκο 2x100g

200 gr
6,9 Ε/ Kg
200 gr
6,9 Ε/ Kg
€1,38

Το Φρουί Ζελέ είναι το πιο δροσερό και ελαφρύ γλύκισμα που μπορείτε να απολαύσετε! Προσθέτοντας κομμάτια από φρέσκα φρούτα, δίνετε επιπλέον φρουτένια γεύση μετατρέποντάς το φρουί ζελέ σε ένα απολαυστικό επιδόρπιο.

Product Information

Nutrition
PerΑνά 100g120gΠΠΑ
Energy kj1630kj326kj4%
Energy kcal384kcal77kcal
Total Fats0g0g0%
from which saturated fats0g0g0%
Carbohydrates87g17g7%
Sugars87g17g19%
Protein9,4g1,9g4%
Salt0,5g0,10g2%
Dietary Fiber
Ingredients
Ζάχαρη, ζελατίνη, μέσα οξίνισης: κιτρικό οξύ, κιτρικό νάτριο, Χρωστικές: κουρκουμάς, κοχενίλλη, Αρωματική ύλη: βερίκοκο. Πιθανόν να περιέχει ίχνη από σιτηρά που περιέχουν γλουτένη.
Allergens
May contain: Gluten
Συνθήκες διατήρησης η χρήσης
Το προϊόν πρέπει να διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό, χωρίς μυρωδιές και έντομα. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο.
Πληροφορίες προμηθευτή
ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε., Βιομηχανία θρεπτικών προϊόντων, Λ. Κηφισού 130, 121 31, Αθήνα – Ελλάς. Τηλ.: 210 570 4400, FAX: 210 576 9101. Γραμμή επικοινωνίας χωρίς χρέωση: 800-1198888. www.jotis.gr, e-mail: jotis@jotis.gr
Μερίδες ανά συσκευασία
10

ID: 3131654

* DISCLAIMER: Although AB strives wherever possible to get reliable data from suppliers and to provide reliable information on its websites, AB does not guarantee the accuracy, completeness or their actuality. Some differences may occur between the data mentioned on the website and the data repeatedly on product labels, including for technical reasons inherent in inventory turnover. The data presented on the site does not replace the data in the labels on the products. In case of discrepancy, the information on the labels of products prevail. Consumers must check before purchase and at the very least before consumption of the product the data appearing on the labels of it (including allergens). The consumer has expressly renounces any recourse against AB in case of discrepancy.