«Μπάλα» τυριού με ξηρούς καρπούς και σπιτικά κριτσίνια
by MADEWITHAB

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 30 servings
- 1 πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη
- πιπέρι
- αλάτι
- 300 g αλμυρά κράκερ
- 1 ματσάκι μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- 1 ματσάκι σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
- 150 g γραβιέρα, τριμμένη
- 1 πιπεριά Φλωρίνης από βάζο, ψιλοκομμένη
- 300 g τυρί κρέμα
- 1 φλ. φιστίκια αλατισμένα, χοντροσπασμένα
- 2 φλ. αλεύρι, σε τρία ίσα μέρη (για τα κριτσίνια)
- 1 φλ. αμύγδαλα αλατισμένα, καβουρδισμένα και χοντροσπασμένα
- 150 g σουσάμι ή μαυροσούσαμο (για τα κριτσίνια)
- 1 κ.γ. αλάτι (για τα κριτσίνια)
- 1 φακελάκι ξηρή μαγιά (για τα κριτσίνια)
- 100 ml χλιαρό νερό (για τα κριτσίνια)
- ελάχιστη ζάχαρη (για τα κριτσίνια)
- 1 πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη
- πιπέρι
- αλάτι
- 300 g αλμυρά κράκερ
- 1 ματσάκι μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- 1 ματσάκι σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
- 150 g γραβιέρα, τριμμένη
- 1 πιπεριά Φλωρίνης από βάζο, ψιλοκομμένη
- 300 g τυρί κρέμα
- 1 φλ. φιστίκια αλατισμένα, χοντροσπασμένα
- 2 φλ. αλεύρι, σε τρία ίσα μέρη (για τα κριτσίνια)
- 1 φλ. αμύγδαλα αλατισμένα, καβουρδισμένα και χοντροσπασμένα
- 150 g σουσάμι ή μαυροσούσαμο (για τα κριτσίνια)
- 1 κ.γ. αλάτι (για τα κριτσίνια)
- 1 φακελάκι ξηρή μαγιά (για τα κριτσίνια)