Αχλαδόπιτα με σοκολάτα
by Πηγή ΑΒ Μagazine

Average
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 150 γρ. αλεύρι
- 150 γρ. ζάχαρη άχνη
- 1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 150 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 πρέζα αλάτι
- 3 αβγά
- 200 γρ. κουβερτούρα τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια
- 1 λεμόνι (ξύσμα)
- 3 αχλάδια
- 1 πρέζα κανέλα
- 1 πρέζα κάρδαμο
- 60 γρ. φιστίκι Aιγίνης (ψύχα)
- άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα
- 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
- 150 γρ. αλεύρι
- 150 γρ. ζάχαρη άχνη
- 1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 150 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 πρέζα αλάτι
- 3 αβγά
- 200 γρ. κουβερτούρα τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια
- 1 λεμόνι (ξύσμα)
- 3 αχλάδια
- 1 πρέζα κανέλα
- 1 πρέζα κάρδαμο
- 60 γρ. φιστίκι Aιγίνης (ψύχα)
- άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα
- 1 πρέζα μοσχοκάρυδο