Αγκινάρες αλά πολίτα με μπεσαμέλ στο φούρνο
by Πηγή ΑΒ Μagazine

Average
>60'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1 κιλό Αγκινάρες αλά Πολίτα
- 0,3 φλιτζάνι μαργαρίνη και λίγη επιπλέον για το ταψί
- 1 κύβος λαχανικών
- 100 ml λευκό ξηρό κρασί
- 2 φλιτζάνια μπεσαμέλ έτοιμη ή σπιτική
- 1 χτυπημένο αβγό
- 180 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
- 2 κουταλιές της σούπας φρυγανιά τριμμένη
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 κιλό Αγκινάρες αλά Πολίτα
- 0,3 φλιτζάνι μαργαρίνη και λίγη επιπλέον για το ταψί
- 1 κύβος λαχανικών
- 100 ml λευκό ξηρό κρασί
- 2 φλιτζάνια μπεσαμέλ έτοιμη ή σπιτική
- 1 χτυπημένο αβγό
- 180 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
- 2 κουταλιές της σούπας φρυγανιά τριμμένη
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι