Αγκινάρες φρικασέ
by AB FOODSTORIES

31'- 60'
0/5
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 8 φέτα ψωμί πολύσπορο
- 120 γρ. κατίκι
- 2 κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
- 8 λιαστές ντομάτες
- 1 σακουλάκι έτοιμα πλυμένα τρυφερά φύλλα σαλάτας
- φρεσκοτριμμένο ροζ πιπέρι
- 12 αγκινάρα, καθαρισμένη
- 4 μαρούλι, κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
- 2 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια, χοντροκομμένα
- 1 ματσάκι άνηθος, ψιλοκομμένος
- χυμός από 1 λεμόνι
- 80 ml ε. π. ελαιόλαδο ΑΒ
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 2 αβγό
- χυμός από 1 λεμόνι (ή όσο μας αρέσει)
- 1 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 8 φέτα ψωμί πολύσπορο
- 120 γρ. κατίκι
- 2 κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
- 8 λιαστές ντομάτες
- 1 σακουλάκι έτοιμα πλυμένα τρυφερά φύλλα σαλάτας
- φρεσκοτριμμένο ροζ πιπέρι
- 12 αγκινάρα, καθαρισμένη
- 4 μαρούλι, κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
- 2 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια, χοντροκομμένα
- 1 ματσάκι άνηθος, ψιλοκομμένος
- χυμός από 1 λεμόνι
- 80 ml ε. π. ελαιόλαδο ΑΒ
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 2 αβγό