Lists
undefined
0
€0,00
By Category
By Theme
Close
Αγκινάρες με σαλάτα κινόα, ξινόμηλο, αλμυρόγλυκα φιστίκια και μάραθα
PT1H
6 People
https://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/images/hc0/ha4/8923683651614.jpg?buildNumber=
5 μεγάλες αγκινάρες, καθαρισμένες και κομμένες στη μέση
1 σκελίδες σκόρδο, λιωμένη
90 ml ελαιόλαδο
2 ξινόμηλα, καθαρισμένα και σε φέτες
30 ml λεμόνι
1/2 φλ. κινόα
1/4 μάτσο μάραθο, ψιλοκομμένο
1/2 δόση αλμυρόγλυκα φιστίκια (βλ. παρακάτω συνταγή)
2 κ. σ. λευκό βαλσαμικό ξίδι
2 κ. σ. φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
100 γρ. φιστίκια Αιγίνης (Για τα αλμυρόγλυκα φιστίκια)
1 κ. σ. μέλι (Για τα αλμυρόγλυκα φιστίκια)
1/2 κ. γ. αλάτι (Για τα αλμυρόγλυκα φιστίκια)
1 κ. σ. ζάχαρη (Για τα αλμυρόγλυκα φιστίκια)
0
0