Αγκινάρες με σαλάτα κινόα, ξινόμηλο, αλμυρόγλυκα φιστίκια και μάραθα
by AB FOODSTORIES

Average
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 5 μεγάλες αγκινάρες, καθαρισμένες και κομμένες στη μέση
- 1 σκελίδες σκόρδο, λιωμένη
- 90 ml ελαιόλαδο
- 2 ξινόμηλα, καθαρισμένα και σε φέτες
- 30 ml λεμόνι
- 1/2 φλ. κινόα
- 1/4 μάτσο μάραθο, ψιλοκομμένο
- 1/2 δόση αλμυρόγλυκα φιστίκια (βλ. παρακάτω συνταγή)
- 2 κ. σ. λευκό βαλσαμικό ξίδι
- 2 κ. σ. φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 100 γρ. φιστίκια Αιγίνης (Για τα αλμυρόγλυκα φιστίκια)
- 1 κ. σ. μέλι (Για τα αλμυρόγλυκα φιστίκια)
- 1/2 κ. γ. αλάτι (Για τα αλμυρόγλυκα φιστίκια)
- 1 κ. σ. ζάχαρη (Για τα αλμυρόγλυκα φιστίκια)
- 5 μεγάλες αγκινάρες, καθαρισμένες και κομμένες στη μέση
- 1 σκελίδες σκόρδο, λιωμένη
- 90 ml ελαιόλαδο
- 2 ξινόμηλα, καθαρισμένα και σε φέτες
- 30 ml λεμόνι
- 1/2 φλ. κινόα
- 1/4 μάτσο μάραθο, ψιλοκομμένο
- 1/2 δόση αλμυρόγλυκα φιστίκια (βλ. παρακάτω συνταγή)
- 2 κ. σ. λευκό βαλσαμικό ξίδι
- 2 κ. σ. φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 100 γρ. φιστίκια Αιγίνης (Για τα αλμυρόγλυκα φιστίκια)
- 1 κ. σ. μέλι (Για τα αλμυρόγλυκα φιστίκια)
- 1/2 κ. γ. αλάτι (Για τα αλμυρόγλυκα φιστίκια)
- 1 κ. σ. ζάχαρη (Για τα αλμυρόγλυκα φιστίκια)