Αγκινάρες τηγανιτές με σάλτσα σκόρδου
by Σιμόνη Καφίρη

Average
31'- 60'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 8 αγκινάρες
- 2 λεμόνι (χυμός)
- αλεύρι
- 1 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
- 4 σκελίδες σκόρδο χονδροκομμένες
- 2 κουταλιές αλεύρι
- Αλάτι
- 1/2 ποτηράκι του κρασιού ξίδι
- 8 αγκινάρες
- 2 λεμόνι (χυμός)
- αλεύρι
- 1 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
- 4 σκελίδες σκόρδο χονδροκομμένες
- 2 κουταλιές αλεύρι
- Αλάτι
- 1/2 ποτηράκι του κρασιού ξίδι