PT1H30M13 Peoplehttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/h87/h62/8909234667550.jpg?buildNumber=320 γρ. αμύγδαλα αλεσμένα πολύ ψιλά1 φλιτζάνι του τσαγιού καβουρδισμένα αμύγδαλα (για την κρέμα)2 αβγά χτυπημένα (για την κρέμα)8 κουταλιές της σούπας ζάχαρη (για την κρέμα)6 κουταλιές της σούπας κόρν φλάουρ5 φλιτζάνια του τσαγιού γάλα2 φλιτζάνια του τσαγιού ζάχαρη (για το σιρόπι)3 κουταλιές της σούπας βούτυρο2 φλιτζάνια του τσαγιού νερό (για το σιρόπι)2 κουταλιές του γλυκού μπέικιν πάουντερ4 κουταλιές της σούπας σιμιγδάλι2 (βράζεται ολόκληρο, με τη φλούδα και αλέθεται) πορτοκάλια7 (χωριστά το ασπράδι) αβγά300 γρ. ζάχαρη άχνη1 φλούδα λεμονιού