Start cooking
Για ένα μεγάλο ταψί 25χ35 εκ.Φτιάχνετε τη γέμιση: Σε ένα μεγάλο μπολ ενώνετε τα τυριά δουλεύοντάς τα με το χέρι σας για 1 με 2 λεπτά. Έπειτα προσθέτετε το γάλα, τα αβγά ελαφρώς χτυπημένα, το μοσχοκάρυδο, το πιπέρι και τον άνηθο. Ανακατεύετε με ένα κουτάλι όλα τα υλικά μαζί.Βουτυρώνετε ένα ταψί 25χ35 εκ., και απλώνετε δύο φύλλα τα οποία έχετε βουτυρώσει ελαφρά μεταξύ τους επίσης. Αφήνετε το φύλλο να περισσεύει περιμετρικά. Ρίχνετε τη γέμιση και στρώνετε με μια σπάτουλα. Απλώνετε από πάνω τα υπόλοιπα φύλλα βουτυρώνοντάς τα μεταξύ τους.Κόβετε τα φύλλα που περισσεύουν γύρω-γύρω και τα γυρίζετε προς τα μέσα για να σχηματίσετε τον κόθορο (στεφάνι).Χαράζετε την πίτα σε κομμάτια (χωρίς να την κόψετε μέχρι κάτω), αλείφετε την επιφάνεια με το υπόλοιπο βούτυρο και ραντίζετε με το γάλα. Πασπαλίζετε με σουσάμι και ψήνετε στους 180oC για 45-50 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει το φύλλο.TIP Αν θέλετε μπορείτε να εμπλουτίσετε την πίτα και με άλλα αρωματικά που ταιριάζουν πολύ στα λευκά τυριά, όπως ο δυόσμος και ο μαϊντανός ή το φρέσκο πράσινο κρεμμυδάκι.