Ανοιχτή μακαρονόπιτα - Παστίτσιο
by Πηγή ΑΒ Μagazine

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 2 φλιτζάνια τσαγιού βόειο κιµά
- 1 λίτρο φρέσκο αγελαδινό γάλα
- 1 πακέτο µακαρόνια για παστίτσιο Νο 2 ή χυλοπίτες χωριάτικες πλατιές
- 4 αβγά
- 1 φλιτζάνι τσαγιού γραβιέρα τριµµένη
- 1/2 κιλό φέτα σκληρή ψιλοτριµµένη
- 2 φλιτζάνια τσαγιού γιαούρτι
- 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο (για τον κιµά)
- 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο (για τα φύλλα)
- ψιλοκοµµένο κρεµµύδι
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού κρασί λευκό
- 5 φύλλα κρούστας
- Αλάτι
- πιπέρι
- 2 φλιτζάνια τσαγιού βόειο κιµά
- 1 λίτρο φρέσκο αγελαδινό γάλα
- 1 πακέτο µακαρόνια για παστίτσιο Νο 2 ή χυλοπίτες χωριάτικες πλατιές
- 4 αβγά
- 1 φλιτζάνι τσαγιού γραβιέρα τριµµένη
- 1/2 κιλό φέτα σκληρή ψιλοτριµµένη
- 2 φλιτζάνια τσαγιού γιαούρτι
- 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο (για τον κιµά)
- 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο (για τα φύλλα)
- ψιλοκοµµένο κρεµµύδι
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού κρασί λευκό
- 5 φύλλα κρούστας
- Αλάτι
- πιπέρι