Recipe Search ResultsΑνοιχτή μακαρονόπιτα - Παστίτσιο
Ab logo
  • Ανοιχτή μακαρονόπιτα - Παστίτσιο

Ανοιχτή μακαρονόπιτα - Παστίτσιο

by Πηγή ΑΒ Μagazine
Ανοιχτή μακαρονόπιτα - Παστίτσιο
Average
>60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 2 φλιτζάνια τσαγιού βόειο κιµά
  • 1 λίτρο φρέσκο αγελαδινό γάλα
  • 1 πακέτο µακαρόνια για παστίτσιο Νο 2 ή χυλοπίτες χωριάτικες πλατιές
  • 4 αβγά
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού γραβιέρα τριµµένη
  • 1/2 κιλό φέτα σκληρή ψιλοτριµµένη
  • 2 φλιτζάνια τσαγιού γιαούρτι
  • 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο (για τον κιµά)
  • 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο (για τα φύλλα)
  • ψιλοκοµµένο κρεµµύδι
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού κρασί λευκό
  • 5 φύλλα κρούστας
  • Αλάτι
  • πιπέρι
  • 2 φλιτζάνια τσαγιού βόειο κιµά
  • 1 λίτρο φρέσκο αγελαδινό γάλα
  • 1 πακέτο µακαρόνια για παστίτσιο Νο 2 ή χυλοπίτες χωριάτικες πλατιές
  • 4 αβγά
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού γραβιέρα τριµµένη
  • 1/2 κιλό φέτα σκληρή ψιλοτριµµένη
  • 2 φλιτζάνια τσαγιού γιαούρτι
  • 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο (για τον κιµά)
  • 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο (για τα φύλλα)
  • ψιλοκοµµένο κρεµµύδι
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού κρασί λευκό
  • 5 φύλλα κρούστας
  • Αλάτι
  • πιπέρι