Start cooking
Για το ψωμί: Σε ένα μπωλ βάζουμε το νερό, ελαφρά χλιαρό, μέσα διαλύουμε το μέλι, την μαγιά και 2 κουταλιές της σούπας από το αλεύρι. Αφήνουμε το μείγμα σε ζεστό σημείο για 20 λεπτά. Κατόπιν σε ένα μεγάλο μπωλ ανακατεύουμε το αλεύρι, το αλάτι, το γιαούρτι και το προζύμι και ζυμώνουμε για 5 λεπτά. Aφήνουμε για 35-40 λεπτά τη ζύμη σε ζεστό σημείο να διπλασιαστεί και πλάθουμε ένα καρβέλι ή μια φρατζόλα. Σε ένα σκεύος στρώνουμε μια καθαρή πετσέτα, πασπαλίζουμε με τη βρώμη και ακουμπάμε μέσα το ψωμί. Αφήνουμε για 40 λεπτά, ξανά σε ζεστό σημείο και προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ο C.Αφού περάσουν τα 40 λεπτά, στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα δίσκο ψησίματος και αναποδογυρίζουμε προσεκτικά τη φουσκωμένη ζύμη. Ψήνουμε για 50 περίπου λεπτά και το αφήνουμε να κρυώσει σε σχάρα. Για το σερβίρισμα Βάζουμε τα αυγά να βράσουν από 4-7 λεπτά, ανάλογα με τη ρευστότητα που επιθυμούμε. Σε ένα μπώλ βάζουμε το αβοκάντο και το πολτοποιούμε με ένα πιρούνι, προσθέτουμε το χυμό του μοσχολέμονου, λίγο κόλιανδρο, αλάτι και πιπέρι. Σε κάθε φέτα ψωμιού βάζουμε μια κουταλιά αβοκάντο, 2 φέτες Gouda ΝΟΥΝΟΥ και ένα αυγό κομμένο στη μέση. Σερβίρουμε με τα ντοματίνια και τα καρότα.