Recipe Search ResultsΑνοιχτό Τοστ με σπιτικό ψωμί ολικής, gouda, αβοκάντο και αυγό
  • Ανοιχτό Τοστ με σπιτικό ψωμί ολικής, gouda, αβοκάντο και αυγό

Ανοιχτό Τοστ με σπιτικό ψωμί ολικής, gouda, αβοκάντο και αυγό

by Food blogger Funky Cook
Ανοιχτό Τοστ με σπιτικό ψωμί ολικής, gouda, αβοκάντο και αυγό
Ανοιχτό Τοστ με σπιτικό ψωμί ολικής, gouda, αβοκάντο και αυγό
Easy
>60'
0/5
Low

Ingredients for

Ingredients
6 servings
  • 430 g Αλεύρι Ολικής Άλεσης
  • 200 g Γιαούρτι ΝΟΥΝΟΥ Εκλεκτό πλήρες
  • 20 g Νωπή μαγιά
  • 180 ml Χλιαρό νερό
  • 1 κουτ. γλυκού Μέλι
  • 1/2 κουτ. γλυκού Αλάτι
  • 2 κουτ. Σούπας Βρώμη
  • 1 τμχ Gouda NOYNOY σε φέτες
  • 4 Αυγά
  • 2 τμχ Αβοκάντο
  • 5 τμχ Ντοματίνια
  • 5 τμχ Baby Καρότα
  • 1 τμχ Μοσχολέμονο
  • Κόλιανδρο
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Αλάτι
  • 430 g Αλεύρι Ολικής Άλεσης
  • 200 g Γιαούρτι ΝΟΥΝΟΥ Εκλεκτό πλήρες
  • 20 g Νωπή μαγιά
  • 180 ml Χλιαρό νερό
  • 1 κουτ. γλυκού Μέλι
  • 1/2 κουτ. γλυκού Αλάτι
  • 2 κουτ. Σούπας Βρώμη
  • 1 τμχ Gouda NOYNOY σε φέτες
  • 4 Αυγά
  • 2 τμχ Αβοκάντο
  • 5 τμχ Ντοματίνια
  • 5 τμχ Baby Καρότα
  • 1 τμχ Μοσχολέμονο
  • Κόλιανδρο
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι