Ανοιξιάτικη σαλάτα με φακές, φρέσκο αρακά και γάλα καρύδας
by Σιμόνη Καφίρη

Average
>60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 300 γρ. ρύζι μπασμάτι, βρασμένο
- 150 γρ. φακές, βρασμένες
- 300 γρ. αρακά καθαρισμένο και βρασμένο
- 1 φλιτζάνι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 2 ξύσμα λάϊμ ή κίτρινα λεμόνια
- 300 γρ. καθαρισμένες και βρασμένες γαρίδες ή σολομό καπνιστό, κομμένο σε μικρούς κύβους
- 200 ml κονσέρβα γάλα καρύδας
- 1 κουταλιά κάρυ
- 1 κουταλιά μουστάρδα
- 3 κουταλιές ελαιόλαδο ή αραβοσιτέλαιο
- 2 κίτρινα λεμόνια
- αλάτι (για τη σάλτσα)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για τη σάλτσα φρέσκιας ντομάτας)
- 300 γρ. ρύζι μπασμάτι, βρασμένο
- 150 γρ. φακές, βρασμένες
- 300 γρ. αρακά καθαρισμένο και βρασμένο
- 1 φλιτζάνι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 2 ξύσμα λάϊμ ή κίτρινα λεμόνια
- 300 γρ. καθαρισμένες και βρασμένες γαρίδες ή σολομό καπνιστό, κομμένο σε μικρούς κύβους
- 200 ml κονσέρβα γάλα καρύδας
- 1 κουταλιά κάρυ
- 1 κουταλιά μουστάρδα
- 3 κουταλιές ελαιόλαδο ή αραβοσιτέλαιο
- 2 κίτρινα λεμόνια
- αλάτι (για τη σάλτσα)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για τη σάλτσα φρέσκιας ντομάτας)