Recipe Search ResultsΑντίβ με ζαμπόν γκρατινέ
Ab logo
  • Αντίβ με ζαμπόν γκρατινέ

Αντίβ με ζαμπόν γκρατινέ

by Βίκυ Σμυρλή
Αντίβ με ζαμπόν γκρατινέ
Hard
>60'
0/5
High

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 8 κομμάτια αντίβ
  • 1 σκελίδα σκόρδο σε φετούλες
  • 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  • 1/2 φλιτζάνι νερό
  • 1 κουταλιά του τσαγιού ζάχαρη
  • 8 λεπτές φέτες ζαμπόν
  • 50 γρ. γραβιέρα τριμμένη
  • Αλάτι
  • πιπέρι
  • 3 κουταλιές της σούπας αλεύρι
  • 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο (για τη μπεσαμέλ)
  • Χυμός από το αντίβ
  • 2,5 φλιτζάνια γάλα χλιαρό
  • 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
  • 8 κομμάτια αντίβ
  • 1 σκελίδα σκόρδο σε φετούλες
  • 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  • 1/2 φλιτζάνι νερό
  • 1 κουταλιά του τσαγιού ζάχαρη
  • 8 λεπτές φέτες ζαμπόν
  • 50 γρ. γραβιέρα τριμμένη
  • Αλάτι
  • πιπέρι
  • 3 κουταλιές της σούπας αλεύρι
  • 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο (για τη μπεσαμέλ)
  • Χυμός από το αντίβ
  • 2,5 φλιτζάνια γάλα χλιαρό
  • 1 πρέζα μοσχοκάρυδο