Αντίβ με ζαμπόν γκρατινέ
by Βίκυ Σμυρλή

Hard
>60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 8 κομμάτια αντίβ
- 1 σκελίδα σκόρδο σε φετούλες
- 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
- 1/2 φλιτζάνι νερό
- 1 κουταλιά του τσαγιού ζάχαρη
- 8 λεπτές φέτες ζαμπόν
- 50 γρ. γραβιέρα τριμμένη
- Αλάτι
- πιπέρι
- 3 κουταλιές της σούπας αλεύρι
- 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο (για τη μπεσαμέλ)
- Χυμός από το αντίβ
- 2,5 φλιτζάνια γάλα χλιαρό
- 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
- 8 κομμάτια αντίβ
- 1 σκελίδα σκόρδο σε φετούλες
- 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
- 1/2 φλιτζάνι νερό
- 1 κουταλιά του τσαγιού ζάχαρη
- 8 λεπτές φέτες ζαμπόν
- 50 γρ. γραβιέρα τριμμένη
- Αλάτι
- πιπέρι
- 3 κουταλιές της σούπας αλεύρι
- 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο (για τη μπεσαμέλ)
- Χυμός από το αντίβ
- 2,5 φλιτζάνια γάλα χλιαρό
- 1 πρέζα μοσχοκάρυδο