Άριστα αλά Τρεμεντίνα
by Βίκυ Σμυρλή

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1,5 κιλά καρέ χοιρινού
- 2 σκελίδες σκόρδου, σε λεπτές φετούλες
- 5 κλωναράκια δεντρολίβανο
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1 φλιτζάνι άσπρο κρασί
- φύλλο δάφνης ή κορφούλα δενδρολίβανου και φέτα λεμονιού (για το σερβίρισμα)
- ψωμί χωριάτικο φρυγανισμένο (συνοδευτικό)
- έτοιμη σάλτσα πέστο (συνοδευτικό)
- ξηρό κόκκινο κρασί (συνοδευτικό)
- 1,5 κιλά καρέ χοιρινού
- 2 σκελίδες σκόρδου, σε λεπτές φετούλες
- 5 κλωναράκια δεντρολίβανο
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1 φλιτζάνι άσπρο κρασί
- φύλλο δάφνης ή κορφούλα δενδρολίβανου και φέτα λεμονιού (για το σερβίρισμα)
- ψωμί χωριάτικο φρυγανισμένο (συνοδευτικό)
- έτοιμη σάλτσα πέστο (συνοδευτικό)
- ξηρό κόκκινο κρασί (συνοδευτικό)