Αρνάκι με αγγινάρες στο φούρνο με κρούστα από γιαούρτι
by Βίκυ Σμυρλή

Average
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1,5 κιλά αρνάκι σε μερίδες
- 12 αγκινάρες
- 200 ml ελαιόλαδο
- 2 λεμόνι (χυμός)
- 3 ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια φρέσκα
- 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο άνηθο
- Αλάτι
- πιπέρι
- 1 ολόκληρο αυγό (για την κρούστα γιαουρτιού)
- 300 γρ. στραγγιστό γιαούρτι (για την κρούστα γιαουρτιού)
- Πιπέρι (για την κρούστα γιαουρτιού)
- 1 κ.σ. κορν φλάουρ (για την κρούστα γιαουρτιού)
- 1,5 κιλά αρνάκι σε μερίδες
- 12 αγκινάρες
- 200 ml ελαιόλαδο
- 2 λεμόνι (χυμός)
- 3 ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια φρέσκα
- 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο άνηθο
- Αλάτι
- πιπέρι
- 1 ολόκληρο αυγό (για την κρούστα γιαουρτιού)
- 300 γρ. στραγγιστό γιαούρτι (για την κρούστα γιαουρτιού)
- Πιπέρι (για την κρούστα γιαουρτιού)
- 1 κ.σ. κορν φλάουρ (για την κρούστα γιαουρτιού)