Αρνάκι οφτό με γραβιέρα Κρήτης
by AB Foodstories

Easy
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 3 kg αρνί από μπούτι με ένα μέρος από τα πλευρά (μαζί με την μπόλια τους)
- 200 g γραβιέρα Κρήτης Τρύπας «ΑΒ Επιλογή»
- 700 ml κόκκινο δυνατό κρασί
- 2 κ.σ. αλάτι χοντρό
- 1 κ.σ. ρίγανη ξερή, τριμμένη
- 2 κλαδάκι δεντρολίβανο
- 4 σκελίδες σκόρδο
- αλάτι ψιλό
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 3 kg αρνί από μπούτι με ένα μέρος από τα πλευρά (μαζί με την μπόλια τους)
- 200 g γραβιέρα Κρήτης Τρύπας «ΑΒ Επιλογή»
- 700 ml κόκκινο δυνατό κρασί
- 2 κ.σ. αλάτι χοντρό
- 1 κ.σ. ρίγανη ξερή, τριμμένη
- 2 κλαδάκι δεντρολίβανο
- 4 σκελίδες σκόρδο
- αλάτι ψιλό
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο