Αρνάκι στη γάστρα με σάλτσα κομπόστα βύσσινο-πορτοκάλι
by Αναστάσιος Παπαλαζάρου & Τίνα Webb

Hard
>60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 18 κιλά μπούτι αρνιού
- 2 κουταλιές της σούπας χοντροκομμένο δενδρολίβανο
- 275 ml λευκό μυρωδάτο κρασί
- 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1/2 κουταλιά του γλυκού χονδρό αλάτι
- φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- 100 γρ. ζάχαρη
- 4 μέτρια πορτοκάλια
- 1 ξυλάκι κανέλας
- 250 γρ. φρέσκα βύσσινα
- 1 μικρό κομμάτι καθαρισμένο τζίντζερ
- 18 κιλά μπούτι αρνιού
- 2 κουταλιές της σούπας χοντροκομμένο δενδρολίβανο
- 275 ml λευκό μυρωδάτο κρασί
- 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1/2 κουταλιά του γλυκού χονδρό αλάτι
- φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- 100 γρ. ζάχαρη
- 4 μέτρια πορτοκάλια
- 1 ξυλάκι κανέλας
- 250 γρ. φρέσκα βύσσινα
- 1 μικρό κομμάτι καθαρισμένο τζίντζερ