Αρνί Μαστέλο από τη Σίφνο
by AB Food Stories
Η συνταγή οφείλει την ονομασία της στο «μαστέλο», ένα μεγάλο πήλινο σκεύος με ιδιαίτερο σχήμα και χρήση, για το οποίο φημίζεται η Σίφνος.

>60'
0/5
Ingredients for
Ingredients 8 servings
- 3,5 kg αρνί γάλακτος, σε κομμάτια
 - 1 lt κρασί κόκκινο
 - αλάτι
 - πιπέρι
 - 2 ματσάκια μάραθος ή άνηθος
 - 5 σκελίδες σκόρδο, ελαφρώς κοπανισμένες
 - 6 κληματόβεργες
 - 1 ματσάκι δεντρολίβανο
 - 120 g νερό (για τη ζύμη)
 - 200 g αλεύρι για όλες τις χρήσεις (για τη ζύμη)
 
- 3,5 kg αρνί γάλακτος, σε κομμάτια
 - 1 lt κρασί κόκκινο
 - αλάτι
 - πιπέρι
 - 2 ματσάκια μάραθος ή άνηθος
 - 5 σκελίδες σκόρδο, ελαφρώς κοπανισμένες
 - 6 κληματόβεργες
 - 1 ματσάκι δεντρολίβανο
 - 120 g νερό (για τη ζύμη)
 - 200 g αλεύρι για όλες τις χρήσεις (για τη ζύμη)
 
