Αρνί Μαστέλο από τη Σίφνο
by AB FOODSTORIES
Η συνταγή οφείλει την ονομασία της στο «μαστέλο», ένα μεγάλο πήλινο σκεύος με ιδιαίτερο σχήμα και χρήση, για το οποίο φημίζεται η Σίφνος.

>60'
0/5
Ingredients for
Ingredients 8 servings
- 3,5 kg αρνί γάλακτος, σε κομμάτια
- 1 lt κρασί κόκκινο
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 ματσάκια μάραθος ή άνηθος
- 5 σκελίδες σκόρδο, ελαφρώς κοπανισμένες
- 6 κληματόβεργες
- 1 ματσάκι δεντρολίβανο
- 120 g νερό (για τη ζύμη)
- 200 g αλεύρι για όλες τις χρήσεις (για τη ζύμη)
- 3,5 kg αρνί γάλακτος, σε κομμάτια
- 1 lt κρασί κόκκινο
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 ματσάκια μάραθος ή άνηθος
- 5 σκελίδες σκόρδο, ελαφρώς κοπανισμένες
- 6 κληματόβεργες
- 1 ματσάκι δεντρολίβανο
- 120 g νερό (για τη ζύμη)
- 200 g αλεύρι για όλες τις χρήσεις (για τη ζύμη)