Αρνί λεμονάτο με μάραθο Κρήτης
by Μυρσίνη Λαμπράκη
Difficulty
AverageDuration
>60'Pricing
MediumRating
4 of 5Classic
Easter
Main courses
Shop this recipe

Ingredients for 4 People
- 2 κιλά αρνί από σπάλα
- 3 χοντροκομμένα κρεμμύδια ξηρά
- 1 κιλό μάραθο
- 2 μέτρια λεμόνια (χυμός)
- 4 φρέσκα ψιλοκομμένα κρεμμύδια
- Αλάτι
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- πιπέρι
Shop this recipe
Essential ingredients
7064221
7064313
7062945
7064229
Load 3 more products
Start cooking
Βάζετε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε τα κομμάτια κρέας έτσι ώστε να ροδίσουν από όλες τις μεριές.Στη συνέχεια ρίχνετε τα ξερά και τα φρέσκα κρεμμύδια, το μάραθο καθαρισμένο και κομμένο σε μικρά κομμάτια, τρία φλιτζάνια τσαγιού νερό χλιαρό και τα αφήνετε να βράσουν για 45-50 λεπτά. Τέλος, προσθέτετε το χυμό των λεμονιών, το αλάτι και το πιπέρι και αφήνετε το φαγητό να πάρει μια βράση ακόμα. Το σερβίρετε ζεστό ή σε θερμοκρασία δωματίου.
Rating
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek Traditional
Classic
Easter
Lunch
Spring,Summer
Main courses
Shop this recipe
Essential ingredients
7064221
7064313
7062945
7064229
Load 3 more products