Αθερινόπιτα με μαραθόριζα
by #MadeWithAB
Θαλασσινοί μεζέδες για το καλοκαίρι

Easy
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1 κρεμμύδι, σε λεπτές φέτες
- 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
- 1 κιλό αθερίνα
- 250 g. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 ματσάκι μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- 1 μικρή μαραθόριζα, σε λεπτές φέτες
- 1 κ. γ. μπέικιν πάουντερ
- 200 ml ελαιόλαδο
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 ντομάτα, ψιλοκομμένη (χωρίς φλούδα, σπόρους, υγρά)
- 1 κρεμμύδι, σε λεπτές φέτες
- 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
- 1 κιλό αθερίνα
- 250 g. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 ματσάκι μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- 1 μικρή μαραθόριζα, σε λεπτές φέτες
- 1 κ. γ. μπέικιν πάουντερ
- 200 ml ελαιόλαδο
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 ντομάτα, ψιλοκομμένη (χωρίς φλούδα, σπόρους, υγρά)