Recipe Search ResultsΑτομικές σαλάτες με φέτα και ανθότυρο, κανταΐφι ψητό και σορμπέ λαδολέμονο με θυμάρι
Ab logo
  • Ατομικές σαλάτες με φέτα και ανθότυρο, κανταΐφι ψητό και σορμπέ λαδολέμονο με θυμάρι

Ατομικές σαλάτες με φέτα και ανθότυρο, κανταΐφι ψητό και σορμπέ λαδολέμονο με θυμάρι

by AB FOODSTORIES
Για το Πασχαλινό Τραπέζι
Ατομικές σαλάτες με φέτα και ανθότυρο, κανταΐφι ψητό και σορμπέ λαδολέμονο με θυμάρι
Average
>60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 250 ml νερό
  • 2 κ.σ. φρέσκο θυμάρι
  • 250 g. ζάχαρη
  • 250 ml χυμό λεμονιού
  • 2 ξύσμα από λεμόνι
  • 101 ml έ. π. ελαιόλαδο
  • 201 g. φύλλο κανταΐφι
  • 80 g. βούτυρο, λιωμένο
  • 20 χουρμάδες, χωρίς κουκούτσι
  • 150 g. τυρί φέτα, τριμμένη
  • 450 g. ανθότυρο
  • 1 ματσάκι ρόκα
  • 2 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. ξίδι
  • 250 ml νερό
  • 2 κ.σ. φρέσκο θυμάρι
  • 250 g. ζάχαρη
  • 250 ml χυμό λεμονιού
  • 2 ξύσμα από λεμόνι
  • 101 ml έ. π. ελαιόλαδο
  • 201 g. φύλλο κανταΐφι
  • 80 g. βούτυρο, λιωμένο
  • 20 χουρμάδες, χωρίς κουκούτσι
  • 150 g. τυρί φέτα, τριμμένη
  • 450 g. ανθότυρο
  • 1 ματσάκι ρόκα
  • 2 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. ξίδι