Ατομικές σαλάτες με φέτα και ανθότυρο, κανταΐφι ψητό και σορμπέ λαδολέμονο με θυμάρι
by AB FOODSTORIES
Για το Πασχαλινό Τραπέζι

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 250 ml νερό
- 2 κ.σ. φρέσκο θυμάρι
- 250 g. ζάχαρη
- 250 ml χυμό λεμονιού
- 2 ξύσμα από λεμόνι
- 101 ml έ. π. ελαιόλαδο
- 201 g. φύλλο κανταΐφι
- 80 g. βούτυρο, λιωμένο
- 20 χουρμάδες, χωρίς κουκούτσι
- 150 g. τυρί φέτα, τριμμένη
- 450 g. ανθότυρο
- 1 ματσάκι ρόκα
- 2 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. ξίδι
- 250 ml νερό
- 2 κ.σ. φρέσκο θυμάρι
- 250 g. ζάχαρη
- 250 ml χυμό λεμονιού
- 2 ξύσμα από λεμόνι
- 101 ml έ. π. ελαιόλαδο
- 201 g. φύλλο κανταΐφι
- 80 g. βούτυρο, λιωμένο
- 20 χουρμάδες, χωρίς κουκούτσι
- 150 g. τυρί φέτα, τριμμένη
- 450 g. ανθότυρο
- 1 ματσάκι ρόκα
- 2 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. ξίδι