Recipe Search ResultsΑβγά καπρέζε με πέστο βασιλικού, ντοματίνια και μοτσαρέλα
Ab logo
  • Αβγά καπρέζε με πέστο βασιλικού, ντοματίνια και μοτσαρέλα

Αβγά καπρέζε με πέστο βασιλικού, ντοματίνια και μοτσαρέλα

by AB FOODSTORIES

Difficulty

Easy

Duration

1'- 30'

Pricing

Low

Rating

Not rated yet
High Protein
Easter,Summer Meal
Starters & nibbles
Αβγά καπρέζε με πέστο βασιλικού, ντοματίνια και μοτσαρέλα

Ingredients for 4 People

4 People
  • 8 κόκκινα αβγά, βρασμένα, κομμένα στη μέση
  • 160 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
  • 160 γρ. μοτσαρέλα, σε κομμάτια
  • 3 κ.σ. πέστο βασιλικού
  • 15 ml ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Shop this recipe

Essential ingredients

Start cooking

Σε ένα μπολ βάζουμε τα ντοματίνια, τα αλατοπιπερώνουμε και τα ανακατεύουμε με το πέστο βασιλικού. Βάζουμε σε πιατέλα τα αβγά, αλατοπιπερώνουμε, σκορπάμε γύρω τα ντοματίνια και την μοτσαρέλα και ραντίζουμε με το ελαιόλαδο. Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
International
High Protein
Easter,Summer Meal
Lunch
Spring,Summer
Starters & nibbles
  • Αβγά καπρέζε με πέστο βασιλικού, ντοματίνια και μοτσαρέλα

Shop this recipe

Essential ingredients