Recipe Search ResultsΑβγά σκραµπλ µε φρέσκο κρεµµυδάκι
Ab logo
  • Αβγά σκραµπλ µε φρέσκο κρεµµυδάκι

Αβγά σκραµπλ µε φρέσκο κρεµµυδάκι

by AB FOODSTORIES

Difficulty

Easy

Duration

1'- 30'

Pricing

Low

Rating

Not rated yet
High Protein
Brunch
Snacks
Αβγά σκραµπλ µε φρέσκο κρεµµυδάκι

Ingredients for 4 People

4 People
  • 4 αβγά
  • 4 κ. σ. γάλα
  • αλάτι
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
  • 1 κ. σ. βούτυρο
  • ψωμί, για το σερβίρισμα

Start cooking

• Σε ένα μπολ χτυπάμε πολύ καλά τα αβγά και το γάλα με λίγο αλάτι και μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι. • Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το βούτυρο και μόλις λιώσει, ρίχνουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι και το σοτάρουμε. • Στη συνέχεια προσθέτουμε και τα αβγά και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Ανακατεύουμε απαλά και με απαλές κινήσεις, μέχρι να μαγειρευτούν τα αβγά. • Αποσύρουμε από τη φωτιά εγκαίρως, πριν χάσουν όλα τα υγρά τους και σερβίρουμε με φρέσκο ή φρυγανισμένο ψωμί.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
High Protein
Brunch
Brunch
Spring
Snacks
  • Αβγά σκραµπλ µε φρέσκο κρεµµυδάκι