Αβγά σκραµπλ µε φρέσκο κρεµµυδάκι
by AB FOODSTORIES
Difficulty
EasyDuration
1'- 30'Pricing
LowRating
Not rated yetHigh Protein
Brunch
Snacks

Ingredients for 4 People
- 4 αβγά
- 4 κ. σ. γάλα
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
- 1 κ. σ. βούτυρο
- ψωμί, για το σερβίρισμα
Start cooking
• Σε ένα μπολ χτυπάμε πολύ καλά τα αβγά και το γάλα με λίγο αλάτι και μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
• Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το βούτυρο και μόλις λιώσει, ρίχνουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι και το σοτάρουμε.
• Στη συνέχεια προσθέτουμε και τα αβγά και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Ανακατεύουμε απαλά και με απαλές κινήσεις, μέχρι να μαγειρευτούν τα αβγά.
• Αποσύρουμε από τη φωτιά εγκαίρως, πριν χάσουν όλα τα υγρά τους και σερβίρουμε με φρέσκο ή φρυγανισμένο ψωμί.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
High Protein
Brunch
Brunch
Spring
Snacks