Αβοκάντο γεμιστά με γαρίδες και σπιτική μαγιονέζα
by AB FOODSTORIES

Easy
1'- 30'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- χυμός από 1 πορτοκάλι
- 150 γρ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. ξίδι
- 15 κ.γ. χυμός λεμονιού
- 1 κ.γ. πικάντικη μουστάρδα
- 5 κ.γ. αλάτι
- 1 κρόκος από αυγό βρασμένο μελάτο
- 300 γρ. μικρές γαριδούλες, βρασμένες και στραγγισμένες
- 5 ματσάκι άνηθος, ψιλοκομμένος
- 4 ώριμα αβοκάντο
- πιπέρι
- 1 κ.γ. μέλι
- 50 ml ελαιόλαδο
- χυμός από 1 λεμόνι
- αλάτι
- 1 κ.γ. ξερό εστραγκόν
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 1 κ.σ. χυμός λεμονιού
- χυμός από 1 πορτοκάλι
- 150 γρ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. ξίδι
- 15 κ.γ. χυμός λεμονιού
- 1 κ.γ. πικάντικη μουστάρδα
- 5 κ.γ. αλάτι
- 1 κρόκος από αυγό βρασμένο μελάτο
- 300 γρ. μικρές γαριδούλες, βρασμένες και στραγγισμένες
- 5 ματσάκι άνηθος, ψιλοκομμένος
- 4 ώριμα αβοκάντο
- πιπέρι
- 1 κ.γ. μέλι
- 50 ml ελαιόλαδο
- χυμός από 1 λεμόνι
- αλάτι