Αβοκάντο γεμιστά με υγιεινή κοτοσαλάτα
by #MadeWithAB
Ιδανικό γεύμα για πακέτο. Υγιεινή, σπιτική κοτοσαλάτα που σερβίρεται μέσα σε αβοκάντο, αντί για ψωμί! Επίσης, εύκολη λύση και για έτοιμο βραδινό. Μπορείτε να τη φτιάξετε και με κοτόπουλο που έχει περισσέψει από το ψητό της Κυριακής. Θα χρειαστείτε περίπου 2½ φλιτζάνια κοτόπουλο ψαχνό.

Easy
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1 φλ. γιαούρτι 2% λιπαρά
- 1 kg φιλέτο στήθος κοτόπουλου, χωρίς πέτσα
- 1 φλ. μαγιονέζα
- 1 κ.σ εστραγκόν, ψιλοκομμένο
- 1 φλ. φιστίκια Αιγίνης, ψημένα, ψιλοκομμένα
- 1 κ.γ πιπέρι
- 3 κ.γ αλάτι
- 1 φλ. κόκκινα σταφύλια χωρίς κουκούτσια, στη μέση (προαιρετικά)
- 2 ώριμα αβοκάντο, κομμένα στη μέση (χωρίς το κουκούτσι)
- 1 φλ. σέλερι, σε φετάκια
- 1 φλ. γιαούρτι 2% λιπαρά
- 1 kg φιλέτο στήθος κοτόπουλου, χωρίς πέτσα
- 1 φλ. μαγιονέζα
- 1 κ.σ εστραγκόν, ψιλοκομμένο
- 1 φλ. φιστίκια Αιγίνης, ψημένα, ψιλοκομμένα
- 1 κ.γ πιπέρι
- 3 κ.γ αλάτι
- 1 φλ. κόκκινα σταφύλια χωρίς κουκούτσια, στη μέση (προαιρετικά)
- 2 ώριμα αβοκάντο, κομμένα στη μέση (χωρίς το κουκούτσι)
- 1 φλ. σέλερι, σε φετάκια