Αυγόφετες φούρνου με γιαούρτι και φρούτα
Αυγόφετες φούρνου με γιαούρτι και φρούτα
Difficulty
EasyDuration
31'- 60'Pricing
LowRating
5 of 5Classic
Breakfast
Other

Ingredients for 4 People
- 200 ml ΝΟΥΝΟΥ Family πλήρες
- 40 g λιωμένο Βούτυρο ΝΟΥΝΟΥ
- 6 αβγά
- 50 g ζάχαρη
- 1/4 κ.γ. κανέλα
- 1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο
- 1/4 κ.γ. αλάτι
- 6 φέτες ψωμί του τοστ
- 200 g γιαούρτι ΝΟΥΝΟΥ στραγγιστό
- 20 ml μέλι
- 1 μπανάνα
- φρούτα της αρεσκείας μας
Start cooking
Βάζουμε τις φέτες ψωμιού σε ένα ταψί, τη μια φέτα δίπλα στην άλλη. Στο μπλέντερ αναμειγνύουμε το γάλα, τα αυγά, τη ζάχαρη, το αλάτι, το μοσχοκάρυδο και την κανέλα. Τέλος προσθέτουμε το βούτυρο, περιχύνουμε τις φέτες του ψωμιού και αφήνουμε για 30’ να απορροφήσουν όλο το μείγμα. Μεταφέρουμε τις φέτες σε δίσκο ψησίματος που έχουμε καλύψει με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 180ο C για 25’. Σερβίρουμε τις αυγόφετες τη μια επάνω στην άλλη, τοποθετώντας ανάμεσα φέτες μπανάνας, προσθέτουμε στην κορυφή το γιαούρτι, τα υπόλοιπα φρούτα και περιχύνουμε με το μέλι. *αν δεν χωράει όλη η συνταγή: Στο μπλέντερ αναμειγνύουμε όλα τα υλικά για το pancake και αφήνουμε το μείγμα για 10’ στο ψυγείο.
Rating
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek Traditional
Classic
Breakfast
Breakfast
All seasons
Other