Buddha bowl με κινόα, αβοκάντο, σπαράγγια, φράουλες, κολοκυθόσπορους, λάιμ
by AB Food Stories
Difficulty
AverageDuration
1'- 30'Pricing
HighRating
Not rated yetClassic
Everyday recipe
Main courses

Ingredients for 1 People
- 1 φλ. κινόα
- 1 αβοκάντο
- 4 σπαράγγια
- 5 φράουλες
- 1 κουτ. σούπας κολοκυθόσπορος
- 1 λάιμ
- 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Start cooking
Ετοιμάζουμε την κινόα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Αφήνουμε να κρυώσει και με ένα πιρούνι την ανακατεύουμε να αφρατέψει. Κόβουμε το αβοκάντο σε λωρίδες και το περιχύνουμε με τον μισό χυμό από το λάιμ. Βράζουμε τα σπαράγγια για 3-4 λεπτά, να παραμείνουν τραγανά. Σε ένα μπολ βάζουμε την κινόα και στρώνουμε από πάνω το αβοκάντο και δίπλα τα σπαράγγια, αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε με το λάδι και τον υπόλοιπο χυμό λάιμ. Σκορπίζουμε τις φράουλες, πασπαλίζουμε με τον κολοκυθόσπορο και σερβίρουμε.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Other
Classic
Everyday recipe
Lunch
All seasons
Main courses