1. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το ψάρι σε κομμάτια και με δύο πιρούνια το «μαδάμε» σε πολλά κομμάτια. 2. Προσθέτουμε το κρεμμυδάκι, τον μαϊντανό, το ξύσμα λεμονιού και το τριμμένο ψωμί. 3. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνουν ένα όλα τα υλικά και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Το μίγμα θα πρέπει να είναι σχετικά στεγνό αλλά όχι εντελώς. 4. Με το χέρι φτιάχνουμε τα μπιφτέκια ψαριού και τα περνάμε από την τριμμένη φρυγανιά. 5. Τοποθετούμε σε ένα ελαφρά λαδωμένο ταψί τα μπιφτέκια και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα, για 20 λεπτά περίπου μέχρι να χρυσίσουν. 6. Όταν τα μπιφτέκια είναι έτοιμα, τοποθετούμε τα burgers στα ψωμάκια και προσθέτουμε ροδέλες κρεμμύδι, ντομάτα, τα φύλλα μαρούλι ή iceberg και μαγιονέζα της αρεσκείας μας.