CARBONARA ΜΕ PENNE ΚΑΙ ΣΠΑΝΑΚΙ
Difficulty
EasyDuration
1'- 30'Rating
Not rated yetClassic
Everyday recipe
Main courses

Ingredients for 2 People
- 160 g Barilla Penne Rigate
- 70 g Σπανάκι
- 40 g Κόκκινα Φασόλια
- 3 Κρόκοι Αβγού
- 70 g Τυρί Pecorino
- 40 g Γάλα
- 20 ml Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο
Start cooking
Ανακατεύουμε τους κρόκους αβγού, το αλάτι, το 1/3 του Pecorino και το γάλα. Μαγειρεύουμε το baby σπανάκι σε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο και τα κόκκινα φασόλια. Στο μεταξύ, μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό. Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα τοποθετούμε στο τηγάνι με το σπανάκι. Προσθέτουμε τους κρόκους αβγών και 2 κουταλιές της σούπας από το νερό που έβραζαν τα ζυμαρικά. Ανακατεύουμε για 30 δευτερόλεπτα. Προσθέτουμε το Pecorino, ανακατεύουμε και σερβίρουμε με μαύρο πιπέρι.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Mediterranean
Classic
Everyday recipe
Lunch
Main courses