Recipe Search ResultsCASARECCE ΑΠΟ ΡΕΒΙΘΙΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑ, ΠΡΑΣΟ, ΜΠΡΟΚΟΛΟ, ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ, ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ TAGGIASCA
Ab logo
  • CASARECCE ΑΠΟ ΡΕΒΙΘΙΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑ, ΠΡΑΣΟ, ΜΠΡΟΚΟΛΟ, ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ, ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ TAGGIASCA

CASARECCE ΑΠΟ ΡΕΒΙΘΙΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑ, ΠΡΑΣΟ, ΜΠΡΟΚΟΛΟ, ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ, ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ TAGGIASCA

Casarecce από ρεβίθια με κολοκύθα, πράσο, μπρόκολο, φασκόμηλο, παρμεζάνα και ελιές taggiasca
CASARECCE ΑΠΟ ΡΕΒΙΘΙΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑ, ΠΡΑΣΟ, ΜΠΡΟΚΟΛΟ, ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ, ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ TAGGIASCA
Average
1'- 30'
0/5

Ingredients for

Ingredients
2 servings
  • 120 Barilla Casarecce από Ρεβίθια
  • 150 g κολοκύθα
  • 50 g πράσο
  • 75 g μπρόκολο
  • 50 g παρμεζάνα
  • 20 g ελιές χωρίς κουκούτσι
  • 10 g φρέσκο θρούμπι
  • 1 κουτ. γλυκού έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 κουτ. γλυκού γλυκιά πάπρικα
  • 1 κουτ. γλυκού Αλάτι
  • 120 Barilla Casarecce από Ρεβίθια
  • 150 g κολοκύθα
  • 50 g πράσο
  • 75 g μπρόκολο
  • 50 g παρμεζάνα
  • 20 g ελιές χωρίς κουκούτσι
  • 10 g φρέσκο θρούμπι
  • 1 κουτ. γλυκού έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 κουτ. γλυκού γλυκιά πάπρικα
  • 1 κουτ. γλυκού Αλάτι