Recipe Search ResultsCASARECCE ΑΠΟ ΡΕΒΙΘΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΕΣΤΟ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
Ab logo
  • CASARECCE ΑΠΟ ΡΕΒΙΘΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΕΣΤΟ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

CASARECCE ΑΠΟ ΡΕΒΙΘΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΕΣΤΟ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Casarecce από ρεβίθια με σάλτσα πέστο και λαχανικά

Difficulty

Easy

Duration

1'- 30'

Rating

Not rated yet
Classic
Everyday recipe
Main courses
CASARECCE ΑΠΟ ΡΕΒΙΘΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΕΣΤΟ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Ingredients for 2 People

2 People
  • 160 g Barilla Casarecce από Ρεβίθια
  • 80 g σάλτσα Barilla Pesto alla Genovese
  • 150 g κολοκυθάκια
  • 100 g κόκκινες & κίτρινες πιπεριές
  • 1 κουτ. γλυκού έξτρα παρθένο ελιόλαδο
  • 1 κουτ. γλυκού Αλάτι

Shop this recipe

Essential ingredients

Start cooking

Αρχικά πλένουμε καλά και κόβουμε τις πιπεριές και τα κολοκυθάκια. Ζεσταίνουμε λάδι σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε τα λαχανικά μας να πάρουν χρώμα. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε να βράσει νερό και προσθέτουμε αλάτι. Μαγειρεύουμε τα Casarecce από ρεβίθια για 7 με 9 λεπτά. Στη συνέχεια αραιώνουμε λίγο τη σάλτσα πέστο με το νερό που χρησιμοποιήσαμε για να βράσουν τα Casarecce μας. Όταν είναι έτοιμα, τα στραγγίζουμε καλά και τα ανακατεύουμε μαζί με τη σάλτσα πέστο και τα λαχανικά. Είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε το πιάτο μας.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Mediterranean
Classic
Everyday recipe
Lunch
Main courses
  • CASARECCE ΑΠΟ ΡΕΒΙΘΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΕΣΤΟ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Shop this recipe

Essential ingredients