• Carrot cake pancakes με γιαούρτι και χωρίς ίχνος αλευριού

Carrot cake pancakes με γιαούρτι και χωρίς ίχνος αλευριού

by AB Food Stories
Carrot cake pancakes με γιαούρτι και χωρίς ίχνος αλευριού
Easy
31'- 60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
3 servings
  • 2 μεγάλα αβγά «AB think bio»
  • 1 μεγάλο καρότο
  • 1 ώριμη μπανάνα
  • 150 g γιαούρτι με γεύση βανίλια
  • 1/2 φλ. αλεύρι βρόμης ή αλεύρι αμυγδάλου
  • 1 κ.γ. κανέλα
  • ελάχιστο μοσχοκάρυδο
  • 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 1/4 κ.γ. θαλασσινό αλάτι
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • σταγόνες μαύρης σοκολάτας ή ψιλοκομμένα καρύδια ή/και κανέλα (για το γαρνίρισμα)
  • 2 κ.σ. γιαούρτι (για το γαρνίρισμα)
  • 2 μεγάλα αβγά «AB think bio»
  • 1 μεγάλο καρότο
  • 1 ώριμη μπανάνα
  • 150 g γιαούρτι με γεύση βανίλια
  • 1/2 φλ. αλεύρι βρόμης ή αλεύρι αμυγδάλου
  • 1 κ.γ. κανέλα
  • ελάχιστο μοσχοκάρυδο
  • 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 1/4 κ.γ. θαλασσινό αλάτι
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • σταγόνες μαύρης σοκολάτας ή ψιλοκομμένα καρύδια ή/και κανέλα (για το γαρνίρισμα)
  • 2 κ.σ. γιαούρτι (για το γαρνίρισμα)