Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι και σε άλλο τα χτυπημένα ασπράδια. Περνάμε τις φέτες τυριού πρώτα από το αλεύρι, μετά από τα ασπράδια και τέλος πάλι από το αλεύρι. Το ίδιο κάνουμε και με τις φέτες ντομάτας.
Ζεσταίνουμε καλά το καλαμποκέλαιο στο τηγάνι και τηγανίζουμε σε δόσεις το χαλούμι και τις ντομάτες περίπου 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να κάνουν κρούστα και ομοιόμορφο χρυσαφί χρώμα.
Όταν η κάθε δόση είναι έτοιμη, βγάζουμε το τυρί ή την ντομάτα σε απορροφητικό χαρτί, να στραγγίξουν από το λάδι.
Απλώνουμε σε πιατέλα εναλλάξ μία φέτα χαλούμι, μία φέτα ντομάτα, πασπαλίζουμε με τον δυόσμο και σερβίρουμε.