Χάμπουργκερ με μπέικον και καραμελωμένα κρεμμύδια
by Νίκος Μαούνης

Average
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 4 ντοματίνια κομμένα στα δυο
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.γ. ζάχαρη καστανή
- 1/4 φλιτζανιού νερό
- 1 Βαλσάμικο ξίδι
- Αλάτι
- πιπέρι
- 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
- 1/4 φλιτζανιού μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. πελτέ τομάτας
- 2 κ.γ. worcestershire sauce
- Πιπέρι φρεσκοτριμμένο (για τον κιμά)
- 4 ψωμάκια για χάμπουργκερ
- Μερικά φύλλα από μαρούλι, πλυμένα και στραγγισμένα
- 4 φέτες μπέικον
- 4 φέτες ντομάτας λεπτές
- 4 ντοματίνια κομμένα στα δυο
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.γ. ζάχαρη καστανή
- 1/4 φλιτζανιού νερό
- 1 Βαλσάμικο ξίδι
- Αλάτι
- πιπέρι
- 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
- 1/4 φλιτζανιού μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. πελτέ τομάτας
- 2 κ.γ. worcestershire sauce
- Πιπέρι φρεσκοτριμμένο (για τον κιμά)
- 4 ψωμάκια για χάμπουργκερ
- Μερικά φύλλα από μαρούλι, πλυμένα και στραγγισμένα
- 4 φέτες μπέικον