Recipe Search ResultsCheesecake φούρνου με σύκα
Ab logo
  • Cheesecake φούρνου με σύκα

Cheesecake φούρνου με σύκα

by Funky Cook (http://www.funkycook.gr/)
Μπορεί να έχει αμερικανική προέλευση, αλλά σίγουρα το αγαπάμε πολύ και στην Ελλάδα. Η FunkyCook μας κακομαθαίνει σε αυτή τη #MadewithAB συνταγή με ένα απολαυστικότατο cheesecake φούρνου με σύκα
Cheesecake φούρνου με σύκα
Easy
>60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
8 servings
  • 1/2 χυμός λεμονιού (για τη γέμιση)
  • φλούδα λεμονιού (για το topping)
  • σύκο, ώριμο φρέσκο (για το topping)
  • 50 g μέλι (για το topping)
  • 100 ml κόκκινο ημίγλυκο κρασί (για το topping)
  • 1 φυσική βανίλια, στικ (για το topping)
  • 4 σπόροι κάρδαμο (για το topping)
  • 100 g ζάχαρη, κρυσταλλική λευκή (για το topping)
  • ξύσμα λεμονιού (για τη γέμιση)
  • 1 φυσική βανίλια, στικ (για τη γέμιση)
  • 100 g μπισκότα digestive, ΑΒ (για τη βάση)
  • 3 αβγά (για τη γέμιση)
  • 1,5 κουτ. γλυκού κόρν φλάουρ (για τη γέμιση)
  • 50 ml κρέμα γάλακτος (για τη γέμιση)
  • 150 g ζάχαρη, ΑΒ άχνη (για τη γέμιση)
  • 400 g τυρί κρέμα, ΑΒ φρέσκο (για τη γέμιση)
  • 400 g ανθότυρο (για τη γέμιση)
  • κανέλα, λίγη (για τη βάση)
  • 50 g βούτυρο (για τη βάση)
  • 40 g φιστίκια, Αιγίνης (για τη βάση)
  • 1/2 χυμός λεμονιού (για τη γέμιση)
  • φλούδα λεμονιού (για το topping)
  • σύκο, ώριμο φρέσκο (για το topping)
  • 50 g μέλι (για το topping)
  • 100 ml κόκκινο ημίγλυκο κρασί (για το topping)
  • 1 φυσική βανίλια, στικ (για το topping)
  • 4 σπόροι κάρδαμο (για το topping)
  • 100 g ζάχαρη, κρυσταλλική λευκή (για το topping)
  • ξύσμα λεμονιού (για τη γέμιση)
  • 1 φυσική βανίλια, στικ (για τη γέμιση)
  • 100 g μπισκότα digestive, ΑΒ (για τη βάση)
  • 3 αβγά (για τη γέμιση)
  • 1,5 κουτ. γλυκού κόρν φλάουρ (για τη γέμιση)
  • 50 ml κρέμα γάλακτος (για τη γέμιση)
  • 150 g ζάχαρη, ΑΒ άχνη (για τη γέμιση)