Cheesecake φούρνου με σύκα
by Funky Cook (http://www.funkycook.gr/)
Μπορεί να έχει αμερικανική προέλευση, αλλά σίγουρα το αγαπάμε πολύ και στην Ελλάδα. Η FunkyCook μας κακομαθαίνει σε αυτή τη #MadewithAB συνταγή με ένα απολαυστικότατο cheesecake φούρνου με σύκα

Easy
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 8 servings
- 1/2 χυμός λεμονιού (για τη γέμιση)
- φλούδα λεμονιού (για το topping)
- σύκο, ώριμο φρέσκο (για το topping)
- 50 g μέλι (για το topping)
- 100 ml κόκκινο ημίγλυκο κρασί (για το topping)
- 1 φυσική βανίλια, στικ (για το topping)
- 4 σπόροι κάρδαμο (για το topping)
- 100 g ζάχαρη, κρυσταλλική λευκή (για το topping)
- ξύσμα λεμονιού (για τη γέμιση)
- 1 φυσική βανίλια, στικ (για τη γέμιση)
- 100 g μπισκότα digestive, ΑΒ (για τη βάση)
- 3 αβγά (για τη γέμιση)
- 1,5 κουτ. γλυκού κόρν φλάουρ (για τη γέμιση)
- 50 ml κρέμα γάλακτος (για τη γέμιση)
- 150 g ζάχαρη, ΑΒ άχνη (για τη γέμιση)
- 400 g τυρί κρέμα, ΑΒ φρέσκο (για τη γέμιση)
- 400 g ανθότυρο (για τη γέμιση)
- κανέλα, λίγη (για τη βάση)
- 50 g βούτυρο (για τη βάση)
- 40 g φιστίκια, Αιγίνης (για τη βάση)
- 1/2 χυμός λεμονιού (για τη γέμιση)
- φλούδα λεμονιού (για το topping)
- σύκο, ώριμο φρέσκο (για το topping)
- 50 g μέλι (για το topping)
- 100 ml κόκκινο ημίγλυκο κρασί (για το topping)
- 1 φυσική βανίλια, στικ (για το topping)
- 4 σπόροι κάρδαμο (για το topping)
- 100 g ζάχαρη, κρυσταλλική λευκή (για το topping)
- ξύσμα λεμονιού (για τη γέμιση)
- 1 φυσική βανίλια, στικ (για τη γέμιση)
- 100 g μπισκότα digestive, ΑΒ (για τη βάση)
- 3 αβγά (για τη γέμιση)
- 1,5 κουτ. γλυκού κόρν φλάουρ (για τη γέμιση)
- 50 ml κρέμα γάλακτος (για τη γέμιση)
- 150 g ζάχαρη, ΑΒ άχνη (για τη γέμιση)