Recipe Search ResultsCheesecake με ιμάμ μπαϊλντί
Ab logo

Cheesecake με ιμάμ μπαϊλντί

by AB Foodstories
Cheesecake με ιμάμ μπαϊλντί
Easy
>60'
0/5
Low

Ingredients for

Ingredients
8 servings
  • 250 g σταρένια παξιμάδια Κυθήρων ολικής άλεσης και σίκαλης «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» (για τη βάση)
  • 30 ml ελαιόλαδο (για τη βάση)
  • 1 ντομάτα, τριμμένη (για τη βάση)
  • λίγη ρίγανη Καρδίτσας «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη», τριμμένη (για τη βάση)
  • αλάτι ΑΒ (για τη βάση)
  • 450 g φέτα Τριπόλεως ΑΒ, λιωμένη με πιρούνι (για την κρέμα)
  • 450 g ανθότυρος Κρήτης «ΑΒ Επιλογή», λιωμένος με πιρούνι (για την κρέμα)
  • 250 g κατίκι Δομοκού (για την κρέμα)
  • φρέσκος δυόσμος και βασιλικός, ψιλοκομμένα (για την κρέμα)
  • αλάτι (για την κρέμα),
  • πιπέρι λευκό (για την κρέμα)
  • 1 μελιτζάνα φλάσκα «AB fresh to go», σε κυβάκια (για την επικάλυψη)
  • 3 κρεμμύδια, σε φέτες (για την επικάλυψη)
  • 1 κ.σ. βούτυρο AB (για την επικάλυψη)
  • 1 κ.γ. ζάχαρη AB (για την επικάλυψη)
  • 2 σκελίδες σκόρδο, σε φέτες (για την επικάλυψη)
  • 250 g σταρένια παξιμάδια Κυθήρων ολικής άλεσης και σίκαλης «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» (για τη βάση)
  • 30 ml ελαιόλαδο (για τη βάση)
  • 1 ντομάτα, τριμμένη (για τη βάση)
  • λίγη ρίγανη Καρδίτσας «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη», τριμμένη (για τη βάση)
  • αλάτι ΑΒ (για τη βάση)
  • 450 g φέτα Τριπόλεως ΑΒ, λιωμένη με πιρούνι (για την κρέμα)
  • 450 g ανθότυρος Κρήτης «ΑΒ Επιλογή», λιωμένος με πιρούνι (για την κρέμα)
  • 250 g κατίκι Δομοκού (για την κρέμα)
  • φρέσκος δυόσμος και βασιλικός, ψιλοκομμένα (για την κρέμα)
  • αλάτι (για την κρέμα),
  • πιπέρι λευκό (για την κρέμα)
  • 1 μελιτζάνα φλάσκα «AB fresh to go», σε κυβάκια (για την επικάλυψη)
  • 3 κρεμμύδια, σε φέτες (για την επικάλυψη)
  • 1 κ.σ. βούτυρο AB (για την επικάλυψη)
  • 1 κ.γ. ζάχαρη AB (για την επικάλυψη)