Cheesecake με ιμάμ μπαϊλντί
by AB Foodstories

Easy
>60'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 8 servings
- 250 g σταρένια παξιμάδια Κυθήρων ολικής άλεσης και σίκαλης «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» (για τη βάση)
- 30 ml ελαιόλαδο (για τη βάση)
- 1 ντομάτα, τριμμένη (για τη βάση)
- λίγη ρίγανη Καρδίτσας «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη», τριμμένη (για τη βάση)
- αλάτι ΑΒ (για τη βάση)
- 450 g φέτα Τριπόλεως ΑΒ, λιωμένη με πιρούνι (για την κρέμα)
- 450 g ανθότυρος Κρήτης «ΑΒ Επιλογή», λιωμένος με πιρούνι (για την κρέμα)
- 250 g κατίκι Δομοκού (για την κρέμα)
- φρέσκος δυόσμος και βασιλικός, ψιλοκομμένα (για την κρέμα)
- αλάτι (για την κρέμα),
- πιπέρι λευκό (για την κρέμα)
- 1 μελιτζάνα φλάσκα «AB fresh to go», σε κυβάκια (για την επικάλυψη)
- 3 κρεμμύδια, σε φέτες (για την επικάλυψη)
- 1 κ.σ. βούτυρο AB (για την επικάλυψη)
- 1 κ.γ. ζάχαρη AB (για την επικάλυψη)
- 2 σκελίδες σκόρδο, σε φέτες (για την επικάλυψη)
- 250 g σταρένια παξιμάδια Κυθήρων ολικής άλεσης και σίκαλης «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» (για τη βάση)
- 30 ml ελαιόλαδο (για τη βάση)
- 1 ντομάτα, τριμμένη (για τη βάση)
- λίγη ρίγανη Καρδίτσας «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη», τριμμένη (για τη βάση)
- αλάτι ΑΒ (για τη βάση)
- 450 g φέτα Τριπόλεως ΑΒ, λιωμένη με πιρούνι (για την κρέμα)
- 450 g ανθότυρος Κρήτης «ΑΒ Επιλογή», λιωμένος με πιρούνι (για την κρέμα)
- 250 g κατίκι Δομοκού (για την κρέμα)
- φρέσκος δυόσμος και βασιλικός, ψιλοκομμένα (για την κρέμα)
- αλάτι (για την κρέμα),
- πιπέρι λευκό (για την κρέμα)
- 1 μελιτζάνα φλάσκα «AB fresh to go», σε κυβάκια (για την επικάλυψη)
- 3 κρεμμύδια, σε φέτες (για την επικάλυψη)
- 1 κ.σ. βούτυρο AB (για την επικάλυψη)
- 1 κ.γ. ζάχαρη AB (για την επικάλυψη)