Start cooking
Σ' ένα μπολ βάζουμε τα υλικά (εκτός από ελαιόλαδο) και τα ανακατεύουμε. Αλείφουμε καλά το κρέας με ελαιόλαδο και το πασπαλίζουμε με μπαχαρικά ώστε να κολλήσουν παντού. Ετοιμάζουμε το BBQ, σε θερμοκρασία 140-150 °C. Τοποθετούμε το σιδηρόδρομο στη σχάρα και σιγοψήνουμε για 2 ώρες γυρίζοντας τα, κάθε 20-30'. Απλώνουμε 2-3 κομμάτια αλουμινόχαρτο το ένα πάνω στο άλλο και βάζουμε μέσα το σιδηρόδρομο, με το λίπος προς τα πάνω. Πασπαλίζουμε το κρέας με ζάχαρη και κρεμμύδι και το σφραγίζουμε προσεκτικά χωρίς να σκίσουμε το αλουμινόχαρτο. Τοποθετούμε την αλεσμένη πλευρά προς την φωτιά και ψήνουμε για 45', για να καραμελώσει. Αποσύρουμε το πακέτο από τη φωτιά και το αφήνουμε να σταθεί για 15'. Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο, το αλείφουμε με BBQ sauce και το αφήνουμε στη σχάρα για 20'. Τέλος απλώνουμε σε ξύλο κοπής μεγάλη ποσότητα BBQ sauce, ακουμπάμε πάνω το καραμελωμένο κρέας και κόβουμε τα παιδάκια κάθετα ένα-ένα.