Start cooking
Σε ένα μεγάλο μπολ ζυμώνουμε τον κιμά με όλα τα μπαχαρικά, το ξύσμα, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Κάθε τόσο βουτάμε τα χέρια μας σε ένα μπολ με νερό. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τον μαϊντανό, το ελαιόλαδο, το ούζο, το λεμόνι και ταυτόχρονα ζυμώνουμε. Τέλος ρίχνουμε και το αβγό, ζυμώνουμε λίγο ακόμα και προσθέτουμε τη φρυγανιά. Ρίχνουμε και 2 κ. σ. νερό και συνεχίζουμε το ζύμωμα για 1-2 λεπτά ακόμη. Πλάθουμε 8 μπιφτέκια και τα βάζουμε για 1 ώρα στην κατάψυξη, πριν τα ψήσουμε. Τα λαδώνουμε καλά και τα ψήνουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 20 λεπτά, γυρίζοντάς τα ενδιάμεσα. Σάλτσα μουστάρδας: Ανακατεύουμε τα υλικά σε ένα μπολ και συνοδεύουμε τα μπιφτεκάκια.