Χοιρινή ωμοπλάτη σιγομαγειρεμένη στη γάστρα με γλάσο από ρόδι και πετιμέζι
by Μυρσίνη Λαμπράκη

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 6 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 1 ματσάκι δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
- 1 σπάλα χοιρινή ολόκληρη
- 1 ματσάκι φύλλα από θυμάρι
- 1 φλιτζάνι τσαγιού χυμό ροδιού (για το γλάσο)
- πιπέρι
- Αλάτι
- 1 φλιτζάνι τσαγιού πετιμέζι (για το γλάσο)
- 1 μικρό λεμόνι (χυμός) (για το γλάσο)
- 1 κουταλιά σούπας μηλόξιδο (για το γλάσο)
- 1 πρέζα κανέλα (για το γλάσο)
- 1 πρέζα μοσχοκάρυδο (για το γλάσο)
- 1 πρέζα κύμινο (για το γλάσο)
- 6 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 1 ματσάκι δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
- 1 σπάλα χοιρινή ολόκληρη
- 1 ματσάκι φύλλα από θυμάρι
- 1 φλιτζάνι τσαγιού χυμό ροδιού (για το γλάσο)
- πιπέρι
- Αλάτι
- 1 φλιτζάνι τσαγιού πετιμέζι (για το γλάσο)
- 1 μικρό λεμόνι (χυμός) (για το γλάσο)
- 1 κουταλιά σούπας μηλόξιδο (για το γλάσο)
- 1 πρέζα κανέλα (για το γλάσο)
- 1 πρέζα μοσχοκάρυδο (για το γλάσο)
- 1 πρέζα κύμινο (για το γλάσο)