Recipe Search ResultsΧοιρινή ωμοπλάτη σιγομαγειρεμένη στη γάστρα με γλάσο από ρόδι και πετιμέζι
Ab logo
  • Χοιρινή ωμοπλάτη σιγομαγειρεμένη στη γάστρα με γλάσο από ρόδι και πετιμέζι

Χοιρινή ωμοπλάτη σιγομαγειρεμένη στη γάστρα με γλάσο από ρόδι και πετιμέζι

by Μυρσίνη Λαμπράκη
Χοιρινή ωμοπλάτη σιγομαγειρεμένη στη γάστρα με γλάσο από ρόδι και πετιμέζι
Average
>60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 6 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1 ματσάκι δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
  • 1 σπάλα χοιρινή ολόκληρη
  • 1 ματσάκι φύλλα από θυμάρι
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού χυμό ροδιού (για το γλάσο)
  • πιπέρι
  • Αλάτι
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού πετιμέζι (για το γλάσο)
  • 1 μικρό λεμόνι (χυμός) (για το γλάσο)
  • 1 κουταλιά σούπας μηλόξιδο (για το γλάσο)
  • 1 πρέζα κανέλα (για το γλάσο)
  • 1 πρέζα μοσχοκάρυδο (για το γλάσο)
  • 1 πρέζα κύμινο (για το γλάσο)
  • 6 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1 ματσάκι δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
  • 1 σπάλα χοιρινή ολόκληρη
  • 1 ματσάκι φύλλα από θυμάρι
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού χυμό ροδιού (για το γλάσο)
  • πιπέρι
  • Αλάτι
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού πετιμέζι (για το γλάσο)
  • 1 μικρό λεμόνι (χυμός) (για το γλάσο)
  • 1 κουταλιά σούπας μηλόξιδο (για το γλάσο)
  • 1 πρέζα κανέλα (για το γλάσο)
  • 1 πρέζα μοσχοκάρυδο (για το γλάσο)
  • 1 πρέζα κύμινο (για το γλάσο)