Start cooking
1. Τρίβουμε το κρεμμύδι στον τρίφτη και μαρινάρουμε τους κύβους χοιρινού σε ένα μπολ με το κρεμμύδι, τη ρίγανη και το κόκκινο πιπέρι για περίπου 120΄. 2. Σε ένα βαθύ τηγάνι σοτάρουμε κύβους χοιρινού μαζί με τα υγρά που έχει βγάλει μέχρι να στεγνώσει. 3. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τις κομμένες πιπεριές, συνεχίζοντας το σοτάρισμα για 4’, σβήνουμε με τη μπύρα και συνεχίζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσει το κρέας. 4. Σε ένα μικρό μπολ, ανακατεύουμε τον χυμό πορτοκαλιού και λεμονιού, το μέλι, τη μουστάρδα, το θυμάρι και αλατοπίπερο, περιχύνουμε το χοιρινό, αφήνουμε να πάρει 1-2 βράσεις και σερβίρουμε.