Χοιρινή τηγανιά με πορτοκάλι
by Μυρσίνη Λαμπράκη

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1 κιλό κρέας χοιρινός λαιμός χωρίς κόκαλο κομμένο σε κομμάτια
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού χυμό πορτοκάλι
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 1 κομμάτι φλούδα πορτοκαλιού
- 1 πρέζα ρίγανη
- Αλάτι
- πιπέρι
- 1 κιλό κρέας χοιρινός λαιμός χωρίς κόκαλο κομμένο σε κομμάτια
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού χυμό πορτοκάλι
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 1 κομμάτι φλούδα πορτοκαλιού
- 1 πρέζα ρίγανη
- Αλάτι
- πιπέρι