Χοιρινό Κότσι με μπύρα και μουστάρδα
by Πηγή ΑΒ Μagazine

Average
>60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 2 χοιρινό κότσι καθένα (με κόκκαλο και πέτσα)
- 500 ml μπύρα
- 4 κουταλιές σούπας μουστάρδα με κόκκους
- 2 κουταλιές σούπας
- μυρωδικά
- 2 κ.σούπας μέλι
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Πατατούλα«τσιπς»
- 2 χοιρινό κότσι καθένα (με κόκκαλο και πέτσα)
- 500 ml μπύρα
- 4 κουταλιές σούπας μουστάρδα με κόκκους
- 2 κουταλιές σούπας
- μυρωδικά
- 2 κ.σούπας μέλι
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Πατατούλα«τσιπς»